Opskrift: De BEDSTE veganske kikærtepandekager

VIDEO HAUL: Økologiske indkøb fra Botanic

video-haul-oekologiske-indkoeb-fra-botaniq

Halløj søde mennesker! I dag er desværre min sidste dag i mit andet hjem her i Sydfrankrig (i hvert fald i denne omgang) for jeg rejser nemlig hjem i aften. Det er jeg bare slet ikke klar til. Godt jeg kan se frem til hele tre uger når jeg skal herned igen til sommer. Vejret har faktisk været helt sommeragtigt hernede og i dag var ingen undtagelse. Faktisk var det så godt at jeg var modig nok til et dyp i poolen hvor vandet kun lige havde sneget sig op på 19 grader. Jeg har også suget alt det solskin til mig jeg kunne turen går tilbage til efterårsagtigt vejr i Danmark.

En anden ting jeg også lige skulle nå inden hjemrejsen var faktisk at slå et smut forbi Botanic, som er et af mine yndlingssteder at handle hernede. Botanic er en kombination af et have-/plantecenter, et økologisk supermarked og en helsekostforretning – aka. det rene mekka for en som mig. Jeg elsker at handle der. I virkeligheden elsker jeg bare at være der. At gå og snuse rundt, blive inspireret og nyde synet af økologiske varer, grønne planter og smukke blomster. Call me crazy, men der er nærmest noget helt meditativt over det for mig.

Se også: Frankrigs svar på Whole Foods: BIOMONDE

Men nu til det som dette indlæg egentlig skulle handle om. Videoen! En vaskeægte snakkevideo som jeg åbenbart synes det skal hedde. Det er i hvert fald det som flere af jer har efterspurgt, og nu kommer det endelig i form af en haul hvor I kan se mine økologiske indkøb fra Botanic tidligere på ugen.

Jeg er stadig helt grøn i alt det her videohalløj, og jeg kører det bare i allerbedste trial-and-error-stil. Jeg har simpelthen valgt bare at kaste mig ud i det uden at komme med lange introduktioner og forklaringer og uden at kede jer med hvor meget tilvænning det kræver her i starten, hvor udfordret jeg er på det tekniske osv. (det kan I måske fornemme på de første klip…). Jeg sætter dog virkelig, virkelig stor pris på jeres feedback, så jeg håber I vil komme med inputs hvis I har ris eller ros til videoen eller ønsker til kommende videoer 💚

 

Husk at I også kan følge mig på YouTube og se alle mine videoer lige HER.

Christine_bottom_2

   

NO COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift: De BEDSTE veganske kikærtepandekager