Vacation stuff


Så er jeg tilbage fra min ferie i Frankrig og klar til at blogge normalt igen. Som start får I her et par glimt af hvad jeg fik med hjem af nye sager. Skoene har jeg allerede vist jer, men de fik alligevel lov til at komme med. Blusen er fra COS, og det kan næsten ikke ses på billedet, men i virkeligheden er den metallicfarvet med glimmer. Jeg er SÅ glad for den, og jeg ved at den bliver et kæmpe hit til efteråret hvor metallic-tendensen fortsætter. Ringen er også fra COS, og den har den fineste detalje som komplimenterer det minimalitiske design perfekt. Det blev også til et par næsten obligatoriske køb i beauty-afdelingen eftersom jeg besøgte en Sephora-butik for første gang, og fordi det ofte er billigt i lufthavnen.


På onsdag tager jeg til København et par dage da jeg har fået billet til modemesse om torsdagen, og det glæder jeg mig rigtigt meget til. Er der nogen af jer, der også skal opleve noget af modeugen?
x

5 Replies to “Vacation stuff”

 1. Christine Bonde says: Svar

  Hvor er det underligt, men du hedder præcis det samme som mig! Hvor er du smuk!Jeg kan se at du har en læderjakke fra urbancode… hvordan er den størrelsesmæssigt? :D

 2. Hæhæ, det er godt nok ikke tit jeg støder på en med nøjagtig samme navn som mig – og mange tak for komplimentet! :-)Jeg vil sige at jakken er helt almindelig i størrelsen og desuden i supergod kvalitet.

 3. Christine Bonde says: Svar

  Hvad str bruger du normalt og hvad str har du købt jakken i?? ;)

 4. Jakken er str 36, og det er også den størrelse jeg oftest bruger :-)

 5. Christine Bonde says: Svar

  Super, tusind tak for hurtigt svar!Er forresten ret vild med din blog allerede -)

Skriv et svar