Everyone has a snack stash #2

Trøstekøb eller belønningskøb?

Nike Element Shield jakke Nike Performance tights christinebondeElement Shield løbejakke // Performance tights

De sidste dage har jeg været SÅ tæt på at rykke alt håret af mig selv. Jeg har siddet dybt begravet i tonstunge bøger, et kæmpe læs videnskabelige artikler, overstregningstuscher og diverse notater i forsøget på at besvare min eksamensopgave som skal afleveres i morgen tidlig. Det er en opgave som kombinerer fagene fysiologi, psykologi og sociologi, så det er virkelig noget af en mundfuld. Især når psykologidelen indbefatter de tre suverænt sværeste og mest kryptiske artikler i hele pensum. Under normale omstændigheder ville jeg synes det var interessant at læse om obesity, emotional eating og eating behavior, men ikke på det her niveau. Jøsses. I sidste uge overlevede jeg en skriftlig eksamen i fysiologi, og siden har jeg haft denne modbydelige opgave hængende over hovedet. Jeg er nået til et punkt hvor jeg må erkende at jeg ikke kan lave en tilfredsstillende besvarelse men at der bare skal skrives noget. Arrrrggghhh? Nu har jeg sendt den afsted. Jeg kunne simpelthen ikke holde ud at se på den mere.

Jeg ved ikke rigtigt, om denne jakke og disse tights kan karakteriseres som trøstekøb eller belønningskøb. Jeg synes at jeg fortjener en belønning for at have formået at aflevere NOGET, men hvis jeg dumper mine eksaminer må jeg vist mere se det som en trøst.

Pssst? Har I i øvrigt set at jeg har fået nye løbesko fra Asics? Jeg glæder mig sådan til at fortælle jer om dem OG give en af jer muligheden for at vinde et par!

Translation: The last couple of weeks have been soooo stressful and annoying because of my exams. I just handed in an exam paper that has been driving me crazy. I’m so glad that it’s finally over. I’ve been craving this jacket and these tights for so long now but I don’t know if I should buy them to comfort or reward myself ‘cause I have no idea about how these exams will turn out. Btw, and totally off topic, have you seen my new running shoes from Asics? I’m gonna tell you much more about them soon and give you the opportunity to win a pair.

   

NO COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Everyone has a snack stash #2