Sunde snacks med figner og hasselnødder

Konfektkugler figenkugler christinebondeKonfektkugler figenkugler christinebondeJeg elsker figner, og det er pt. min all-time favorite snack. Derfor var jeg også hurtig til at smutte i Føtex da jeg så de havde Urtekrams soltørrede figner på tilbud til 22 kroner i denne uge (nogle steder koster de normalt 31 kroner). Når jeg bliver lækkersulten kan jeg sagtens bare spise fignerne som de er, men når jeg har lidt ekstra tid bliver de forvandlet til disse konfektagtige kugler.

Opskrift på sunde snacks med figner og hasselnødder

Ingredienser til ca. 15 kugler:

*Hvis ikke man har en juicer til at lave pulp kan man sagtens bruge revet gulerod i stedet, men det vil gøre massen mere fugtig så der skal tilsættes mere kokosrasp eller flere nødder.

Fremgangsmåde:

 1. Pil toppen af fignerne og blend alle ingredienserne i en foodprocessor eller minihakker.
 2. Tril kugler af massen og rul dem i kokosrasp.
 3. Stil kuglerne i fryseren indtil de er blevet mere faste (eller så længe du kan vente).

Enjoy! Hvad er din yndlingssnack for tiden?

Christine_bottom_2

Indlægget indeholder reklame-links.

6 Replies to “Sunde snacks med figner og hasselnødder”

 1. Uh, de ser virkelig lækre ud! Jeg elsker tørret frugt og jeg elsker at snacke :D Det er en perfekt weekend hygge opskrift du her har lagt ud, meget fristende ;)

  Anna – http://wonderwomanwannabe.bloggersdelight.dk

  1. Christine Bonde says: Svar

   Mon du kan stå for fristelsen? ;-)

 2. Jeg er så lykkelig for, at vi havde figner i skuffen efter at have læst dette indlæg :D Og det skal nemlig præcis, som dem på billedet, være store, bløde, saftige og øko (og for mit vedkommende helst nydes med en håndfuld nødder). Jeg skal vist have prøvet den her opskrift!

  1. Christine Bonde says: Svar

   Enig, enig, enig :-) Dem fra Urtekram lever altid op til de krav – de er SÅ lækre. Jeg håber du kan lide opskriften hvis du får den afprøvet!

 3. Castus med jordbær/æble smag klippet i stykker og spises sammen med et stykke mørk chokolade og et par mandler. Det er virkelig godt!

  1. Christine Bonde says: Svar

   Åh, jeg er også vild med frugtstængerne fra Castus… Især dem med figen ;-) hæhæ

Skriv et svar