Sunde gulerodspandekager med banan

Sådan så min morgenmad ud i dag, og jeg skal love for at den forsvandt hurtigt. Igen var det hos madEVAlutionen jeg blev fristet, men jeg har dog lavet nogle få ændringer i opskriften.

Sunde gulerodspandekager med banan 

Ingredienser:

 • 1 banan
 • 2 gulerødder
 • 3 økologiske æg
 • 1 stor håndfuld mandler
 • 1 spsk hørfrø
 • 1 tsk kanel
 • ½ tsk vanille
 • ½ tsk kardemomme
 • 1 knivspids salt

Jeg har faktisk kun undladt gurkemeje og kokosolie (i dejen) og lavet nogle konkrete mål på for krydderrierne, så der er ikke den store forskel. Jeg lavede dem på en blinispande og fik ca 10 små pandekager (ja, der blev altså spist et par stykker undervejs…).

Pandekagerne har den helt rigtige smag til morgenmad, da de ikke er lige så søde som dessertpandekager men heller ikke for neutrale som almindelige madpandekager. Jeg har før nævnt at når det kommer til morgenmad, er det virkelig vigtigt for mig at det mætter, og det må man i dén grad sige at de her pandekager gør.
x

4 Replies to “Sunde gulerodspandekager med banan”

 1. Hvor ser det dejligt ud :-)

 2. Nøj, hvor ser det lækkert ud! Og så på en helt almindelig mandag – nice :-)

 3. Ja, nogen gange må man simpelthen gøre noget for at undgå at mandag IGEN bliver triviel ;-)

 4. Og de smagte mindst lige så dejligt som de ser ud :-)

Skriv et svar