Printed suit

Sunde gulerodspandekager med banan

Sådan så min morgenmad ud i dag, og jeg skal love for at den forsvandt hurtigt. Igen var det hos madEVAlutionen jeg blev fristet, men jeg har dog lavet nogle få ændringer i opskriften.

Sunde gulerodspandekager med banan 

Ingredienser:

  • 1 banan
  • 2 gulerødder
  • 3 økologiske æg
  • 1 stor håndfuld mandler
  • 1 spsk hørfrø
  • 1 tsk kanel
  • ½ tsk vanille
  • ½ tsk kardemomme
  • 1 knivspids salt

Jeg har faktisk kun undladt gurkemeje og kokosolie (i dejen) og lavet nogle konkrete mål på for krydderrierne, så der er ikke den store forskel. Jeg lavede dem på en blinispande og fik ca 10 små pandekager (ja, der blev altså spist et par stykker undervejs…).

Pandekagerne har den helt rigtige smag til morgenmad, da de ikke er lige så søde som dessertpandekager men heller ikke for neutrale som almindelige madpandekager. Jeg har før nævnt at når det kommer til morgenmad, er det virkelig vigtigt for mig at det mætter, og det må man i dén grad sige at de her pandekager gør.
x

   

4 kommentarer

WRITE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Printed suit