Om at være en Les Mills freak

Sunde bananpandekager med gulerod og ingefær

Morgenpandekager laktosefri glutenfri sukkerfri christinebonde blogMorgenpandekager laktosefri glutenfri sukkerfri christinebonde blogBegejstringen over endelig at have fået mit GRIT-certifikat kom i dag til udtryk i min morgenmad. Da jeg vågnede var jeg fuld af energi og overskud, så jeg besluttede mig for at lave en omgang pandekager der både skulle tilfredsstille den søde tand og samtidig være sprængfyldt med gode næringsstoffer. Der blev til 12 styks, og ja, jeg spiste dem alle sammen selv! Rub og stub.

Sunde bananpandekager 

Ingredienser:

  • 1 banan
  • 1 stor gulerod
  • 1 tommelfinger ingefær
  • 3 æg
  • 1 spsk chiafrø
  • 1 spsk kokosfibermel
  • ½ tsk vaniljepulver
  • 1 tsk kanel

Fremgansmåde:

  1. Mos bananen med en gaffel til konsistensen er helt cremet.
  2. Skræl guleroden og riv den ned i skålen sammen med bananen.
  3. Tilsæt de øvrige ingredienser og bland det hele sammen til massen er ensartet.
  4. Dejen er rimelig tyk og ikke så “vandet” som almindelig pandekagedej.
  5. Jeg stegte pandekagerne i kokosolie på en blinispande og gav dem ca. 2-3 minutter på hver side.

Translation: When I woke up I was full of energy and decided to treat myself and celebrate the fact that I got my GRIT certificate yesterday. Making these beautiful and tasty pancakes was my way of celebrating.

   

NO COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at være en Les Mills freak