Stilet og feminint træningstøj – Adidas by Stella McCartney

Adidas Stellasport Stella McCartney Christine Bonde

Hvis man er en af dem der lider af mandagssyge (aka. den der “jeg kan slet ikke overskue dagen efter weekenden”-følelse), er jeg sikker på at det kan kureres med lidt shopping 😉 Som jeg nævnte i mit indlæg med TO DO-listen for oktober, har jeg forelsket mig i mange fine sager fra Adidas Stellasport.

For at være helt ærlig har jeg ikke altid været vild med Stella McCartney’s kreationer for Adidas. Jeg har det stadig lidt stramt med nogle af mønstrene og farvekombinationerne som efter min mening ikke altid er lige heldige. Jeg synes ellers at jeg er blevet meget mere modig med både farver og mønstre på træningstøjet, men når det kommer til hendes kollektioner, skal der tilsyneladende lidt mere tilvænning til. Jeg synes at noget af tøjet med pang og spræl er ret pænt, men til gengæld synes jeg at alt hvad hun laver i grå, hvid, sort og sarte nuancer er møghamrende pænt! Det er underspillet, stilet og feminint på den helt rigtige måde.

De 3 par tights har jeg allerede prøvet i butikken, og nu hvor tallet på lønkontoen ser lidt mere fornuftigt ud, er jeg nok nødt til at tage tilbage og have et par med hjem… Måske 2 par. Eller alle 3. Ahhhhmen altså, de er bare så fine og mega dejlige at have på jo! Af en eller anden grund havde jeg faktisk ikke så høje forventninger til pasformen, men jeg blev positivt overrasket. Har I prøvet noget fra nogle af hendes kollektioner for Adidas?

1 – HER / 2 – HER  / 3 – HER  / 4 – HER  / 5 – HER  / 6 – HER /7 – HER  (affiliate)

Christine_bottom_2

Skriv et svar