Snack addiction #2

Nogle af jer husker måske min tidligere yndlingssnack, men den er netop blevet afløst af en ny. Indtil i går havde jeg aldrig før smagt morbær men allerede i dag kan jeg mærke en startende afhængighed. Jeg vil lige give jer samme varsel som jeg fik inden jeg smagte dem: de er STÆRKT vanedannende!

Jeg synes faktisk de smager lige som de der Andemad bolsjer fra BonBon, men der er vist bredere enighed om at de er meget søde og karamelagtige i smagen. Morbær hører til gruppen af såkaldte superfoods fordi de har et særligt højt indhold af næringsstoffer med sundhedsfremmende effekt. De indeholder store mængder af bl.a. C-vitamin, jern, protein, fibre, calcium, flavonider samt reservatrol der virker som antioxidant i kroppen. Derudover virker de stabiliserende på blodsukkeret og har i øvrigt en evne til at øge “det gode” kolesterol. I min verden har gojibær hermed fået en temmelig skarp konkurrent!

Jeg er fan. Jeg ved at de også fås i en choko-variant, og det bliver helt klart det næste jeg skal prøve. Har I smagt bærrene før eller har I en anden lækker yndlingssnack?

Translation: Yesterday I tasted mulberries for the first time, and I’m already addicted to this little wonder of a snack! Not only do they taste delicious, they also have the benefits of super foods because of their high content of vitamin C, iron, protein, dietary fibers, calcium, flavonoids and reservatrol that works as an antioxidant. What’s not to like?

13 Replies to “Snack addiction #2”

 1. De ser ikke særlig indbydende ud, hehe, men omtalen af dem lyder god :-) Hvor køber du dem, helsekost?

  1. Christine Bonde says: Svar

   Hæhæ, det giver jeg dig helt ret i, men lad dig ikke snyde af deres udseende! Jeg har købt mine i en helsekost her i Randers, men du kan vist godt være heldig at finde Urtekrams version i nogle af de store supermarkeder som Føtex og Kvickly :)

 2. Hvor skægt. Var netop inde i helsemin her tidligere idag og stødte ind på morbær. Jeg undrede mig i et split sekundt hvad det egentlig var, pga de var på tilbud til 20 kr, men blev desværre disteraheret af min højgravide veninde som skulle på toilettet :(
  Men ville helt klart tage over og købe dem imorgen, specielt nu de er på tilbud!

  1. Christine Bonde says: Svar

   Det var da pudsigt! :) Hvor mange gram kunne man få for 20 kr? Jeg har nemlig lige været en tur i Kvickly hvor de kostede 27 kr. for 150 gram.

   1. Det må jeg lige vende tilbage med imorgen så snart de er købt :)

    1. Christine Bonde says: Svar

     Det ville være dejligt – især for en tilbudsjæger som mig ;-)

 3. Det lyder da helt sikkert som noget der skal afprøves!

  http://www.simonie.dk

 4. Det lyder virkelig lækkert, dem må jeg prøve en dag. :)

  1. Christine Bonde says: Svar

   Pas på – jeg siger det bare ;-)

 5. DEm har jeg aldrig hørt om før, men de lyser lækre :)

  1. Christine Bonde says: Svar

   De ER virkelig lækre! Meget mere end de umiddelbart ser ud :-)

 6. Vil lige gøre opmærksom på at de også kan købes i netto! jeg faldt i hvert fald over dem tidligere da jeg var ude og handle :)

  1. Christine Bonde says: Svar

   Fedt, tak for info! Så vil jeg helt klart lige kigge efter dem næste gang jeg skal i Netto :D

Skriv et svar