Sprøde, krydrede falafler (vegansk + glutenfri)

Smoothie bowl med grønkål og friske krydderurter + “En dag i mad”?

Smoothie bowl med grønkål og friske krydderurter$Smoothie bowl med grønkål og friske krydderurter3Smoothie bowl med grønkål og friske krydderurter2

Således har min morgenmad set ud de sidste tre dage. Jeg har det med at genbruge den samme opskrift igen og igen hvis den fungerer første gang, og jeg ved da også godt hvad dagens første måltid skal bestå af i morgen? Når jeg laver smoothies følger jeg dog ikke en opskrift. Jeg afmåler i hvert fald aldrig ingredienserne, så nedenstående ingrediensliste er blot vejledende.

× Smoothie bowl med grønkål og friske krydderurter 

Ingredienser:

 • 1 frossen banan
 • 3 stængler grønkål
 • 1 håndfuld basilikum
 • 1 lille håndfuld persille
 • 1 scoop smagsneutral planteprotein
 • 2 dl frossen broccoli
 • 2 dl frosne grønne bønner
 • ½ tsk vaniljepulver
 • 2 dl mandelmælk

Fremgangsmåde:

 1. Kom de bløde ingredienser i blenderen efterfulgt af de frosne.
 2. Tilsæt til sidst mandelmælk og blend til en silkeblød konsistens.

Nu har jeg efterhånden mange gange givet et indblik i en typisk morgenmad for mig, så jeg overvejer at gøre det samme med de øvrige måltider. Er der stemning for en slags “En dag i mad”-indlæg hvor jeg viser et eksempel på alt hvad jeg spiser i løbet af en dag?

I’ve had this smoothie bowl for breakfast the last three days. I happen to eat the same things again and again if I find a recipe that I like.

 

   

14 kommentarer

 • Thea

  Det er virkelig fedt med inspiration til greenies, da jeg ofte spiser det til morgenmad 🙂 Jeg har aldrig prøvet med basilikum og persille i – gør det ikke smagen mindre morgenmads-agtig?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth

  Sådan en hvad-spiser-jeg ville være wunderschön!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Det kunne være fedt! Det er altid spændende at se, hvad og hvordan andre spiser 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christine Bonde

   Jeg synes nemlig også det er meget sjovt at se den slags. Nogle gange for at blive inspireret, og andre gange bare fordi jeg er nysgerrig 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Kæmpe fan af de indlæg, så ja tak 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jaaa, vis endelig hvordan du skruer en mad-dag sammen. Jeg læser gerne med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej you! 1. du er en af mine yndlingsbloggere i dk, så autentisk og fin blog 😀 og 2. jeg er ikke fan af “en dag i mad” men det er mest fordi jeg synes det er så individuelt, og jeg VED at nogle kommer til at spejle sig i den slags indlæg, ofte på en dårlig måde. Men når det så er sagt, så er det jo DIN blog og hvis du har lyst, skal du helt bestemt lave det. Det er jo også sjovt at både skrive og læse – man skal bare huske bagsiden, ved jeg! Håber du kan følge mig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker den slags indlæg – så der er god stemning her fra!
  KH
  Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sprøde, krydrede falafler (vegansk + glutenfri)