Simple glutenfri burgerboller (vegansk opskrift)

simple-glutenfri-burgerboller-vegansk-opskrift-1

simple-glutenfri-burgerboller-vegansk-opskrift-1-1

Fik I set opskriften på rødbedebøfferne? Og har I handlet ind til alt det lækre tilbehør der hører en god burger til? I dag får I nemlig opskriften på det der samler hele burgeren; bollen. Disse glutenfri burgerboller bliver nærmest ikke mere simple og hurtige at lave. De kræver hverken hævetid eller ret mange ingredienser.

Opskrift på glutenfri burgerboller

Ingredienser
6 burgerboller

Find opskriften på rødbedebøfferne HER.

Fremgangsmåde:

  1. Forvarm ovnen til 200 grader (varmluft).
  2. Rør ahornsirup og FiberHUSK ud i vandet og lad det gelere.
  3. Bland mel, tørgær og salt sammen i en anden skål.
  4. Tilsæt melblandingen til gelemassen lidt ad gangen og ælt det godt sammen.
  5. Form 6 burgerboller, tryk dem flade og placer dem på en bageplade.
  6. Pensl dem med vand og drys med sesamfrø.
  7. Bag de glutenfri burgerboller i 30 minutter.

 

Nemmere bliver det altså ikke!

Nå… Hvem skal have burger i weekenden? ?
Christine_bottom_2

Indlægget indeholder reklame-links (læs mere om min reklame-politik her)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Vi elsker “hjemmelavede” burgere, men ender altid med at købe bollerne færdige. Vi har i længere tid tænkt på at finde en opskrift på hjemmelavede boller. Så tak for den! :)

  • Elsker dinne opskrifter. :-) Men lige med denne opskrift, hvornår i processen kommer tørgæret i?

    • Hov, det har jeg helt glemt at skrive! Det er rettet nu :-) Tak for din søde kommentar <3

  • Skal de ikke hæve mellem “fladtrykning” og bagning? Ser ellers rigtig nem ud og vil gerne prøve den i aften, håber at få svar på hævetid inden?

  • Hej. Bare lige en lille rettelse: i sektionen med ingredienser skriver du ahornsirup, men i sektionen med opskriften skriver du honning, hvor jeg tror du mener ahornsirup, for ellers er de jo ikke veganske :)

    • Det er hermed rettet! Tak, Sasja :-) Jeg lavede dem med honning allerførste gang men fandt efterfølgende ud af at det også fungerer med ahornsirup.

    • Hej Claus. Jeg har ikke testet opskriften med gær, så det ved jeg desværre ikke. Gi’ endelig lyd hvis du prøver det af :-)