Simple glutenfri burgerboller (vegansk opskrift)

simple-glutenfri-burgerboller-vegansk-opskrift-1

simple-glutenfri-burgerboller-vegansk-opskrift-1-1

Fik I set opskriften på rødbedebøfferne? Og har I handlet ind til alt det lækre tilbehør der hører en god burger til? I dag får I nemlig opskriften på det der samler hele burgeren; bollen. Disse glutenfri burgerboller bliver nærmest ikke mere simple og hurtige at lave. De kræver hverken hævetid eller ret mange ingredienser.

Opskrift på glutenfri burgerboller

Ingredienser
6 burgerboller

Find opskriften på rødbedebøfferne HER.

Fremgangsmåde:

  1. Forvarm ovnen til 200 grader (varmluft).
  2. Rør honning og FiberHUSK ud i vandet og lad det gelere.
  3. Bland mel, tørgær og salt sammen i en anden skål.
  4. Tilsæt melblandingen til gelemassen lidt ad gangen og ælt det godt sammen.
  5. Form 6 burgerboller, tryk dem flade og placer dem på en bageplade.
  6. Pensl dem med vand og drys med sesamfrø.
  7. Bag de glutenfri burgerboller i 30 minutter.

 

Nemmere bliver det altså ikke!

Nå… Hvem skal have burger i weekenden? 😃
Christine_bottom_2

Indlægget indeholder reklame-links (læs mere om min reklame-politik her)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *