Simple glutenfri burgerboller (vegansk opskrift)

simple-glutenfri-burgerboller-vegansk-opskrift-1

simple-glutenfri-burgerboller-vegansk-opskrift-1-1Fik I set opskriften på rødbedebøfferne? Og har I handlet ind til alt det lækre tilbehør der hører en god burger til? I dag får I nemlig opskriften på det der samler hele burgeren; bollen. Disse glutenfri burgerboller bliver nærmest ikke mere simple og hurtige at lave. De kræver hverken hævetid eller ret mange ingredienser.

Opskrift på glutenfri burgerboller

Ingredienser til 6 burgerboller:

  • Sesamfrø til pynt

Find opskriften på rødbedebøfferne HER.

Fremgangsmåde:

  1. Forvarm ovnen til 200 grader (varmluft).
  2. Rør honning og FiberHUSK ud i vandet og lad det gelere.
  3. Bland mel, tørgær og salt sammen i en anden skål.
  4. Tilsæt melblandingen til gelemassen lidt ad gangen og ælt det godt sammen.
  5. Form 6 burgerboller, tryk dem flade og placer dem på en bageplade.
  6. Pensl dem med vand og drys med sesamfrø.
  7. Bag de glutenfri burgerboller i 30 minutter.

 

Nemmere bliver det altså ikke!

Nå… Hvem skal have burger i weekenden? 😃
Christine_bottom_2

Indlægget indeholder affiliate.

4 Replies to “Simple glutenfri burgerboller (vegansk opskrift)”

  1. Vi elsker “hjemmelavede” burgere, men ender altid med at købe bollerne færdige. Vi har i længere tid tænkt på at finde en opskrift på hjemmelavede boller. Så tak for den! :)

    1. Christine Bonde says: Svar

      Ej, hvor dejligt! Det er jeg så glad for at høre, Morten :-) God dag til jer.

  2. Elsker dinne opskrifter. :-) Men lige med denne opskrift, hvornår i processen kommer tørgæret i?

    1. Christine Bonde says: Svar

      Hov, det har jeg helt glemt at skrive! Det er rettet nu :-) Tak for din søde kommentar <3

Skriv et svar