Simpelt (men hot) ingefærshot

Hot morgenshot

Jeg har tyvstjålet en idé fra den lækre café Råbar i Aarhus. Der kan man nemlig få hvad de kalder et Firestarter shot som består af chlorella, bipollen, citron, æble og ingefær. Jeg har brugt de samme ingredienser og desuden tilføjet lidt frisk mynte i dette super nemme ingefærshot.

Ingefærshot

Ingredienser til ca. 6 shots:

1 stor citron
1 lille, sødt æble
90 g. ingefær
En lille håndfuld frisk mynte

Det hele køres gennem en juicer, og herefter tilsættes ca. 1/3 tsk chlorellapulver og 1/3 tsk bipollen pr. shot. Jeg elsker alt hvad der er stærkt, så hvis man gerne vil starte lidt forsigtigt skal man nok skrue ned for mængden af ingefær og eventuelt op for mængden af æble – den her opskrift er i hvert fald hooooot, og jeg vil vædde med at det er lige så opkvikkende som en kop kaffe. Jeg drak 2 til min morgengrød og kom resten i et glas med lufttæt låg så jeg kan få det senere på dagen. Jeg vil helt sikkert prøve at lave flere varianter af morgenshots, så hvis I har ideer må I endelig byde ind!

Translation: This morning I made myself a shot by juicing lemon, apple, ginger and fresh mint and adding some chlorella and bee pollen. Hot stuff!

7 Replies to “Simpelt (men hot) ingefærshot”

  1. Lækkert! Rødbedeshots er også lækkert (rødbede, ingefær og citron). Eller olieshots :-)

    1. christinebonde says: Svar

      Ja, jeg elsker også jeres rødbedeshot :D Har du opskrifter på nogle gode olieshots?

    2. Dennis Raahauge says: Svar

      Har du opskriften på den der rødbede-ingefær-citronshot?

      Bh. Dennis

  2. Uh, jeg elsker firestarter shots! Tak for opskriften :) Nu mangler jeg bare den juicer.. (Hvor er det frygteligt, når man har alle ingredienserne, men må se sig slået af udstyr -.-

    1. christinebonde says: Svar

      Hehe, du må se at få investeret i sådan én! Jeg er sikker på du ikke vil fortryde det :)

  3. Hej,
    De er lækre dem de har på Råbar, så jeg vil da prøve din opskrift, og tak for den :)

    Ved du hvor længe det kan holde sig?? På køl…

    1. Christine Bonde says: Svar

      Nah, det ved jeg faktisk ikke, men jeg ville ikke lade dem stå længere end et døgn :-) Jeg drikker dem selv med det samme eller i hvert fald samme dag.

Skriv et svar