Rødbederåkost med bladgrønts-/urtepesto

Rødbederåkost hvidløgsknas Retrokuren rawfood grøntsagsspaghetti urtepesto christinebonde blogRødbederåkost hvidløgsknas Retrokuren rawfood grøntsagsspaghetti urtepesto christinebonde blog

Sådan så min aftensmad ud i går på dag 6 med Retrokuren. I bogen er den foreslået som et frokostmåltid, men jeg har valgt at bruge de fleste opskrifter på min egen måde. Salaten består af rødbedespaghetti, hvidløgschips, æble, frisk persille, frisk koriander og en grøn pesto som jeg har lavet med udgangspunkt i en af bogens opskrifter og hvad jeg lige havde i mit køkken/urtehave. Pestoen er lavet på:

Spinat, rucola, persille, koriander og basilikum (en håndfuld af hver)
1 lille håndfuld valnødder
2 spsk olivenolie
1 spsk hørfrøolie
Saft fra 1 citron
1 lille rødløg
2 fed hvidløg
1/3 chili
Havsalt
1-2 spsk vand

Det hele skal bare blendes sammen til en ensartet masse. Jeg tilsatte lidt vand for at gøre konsistensen tyndere så den let kunne fordeles i salaten.

Translation: I had this beetroot salad for dinner last night. It contains spiralized beetroot, apple, garlic chips, fresh coriander, fresh parsley and my own homemade herb pesto.

Skriv et svar