Links jeg ka' li'

Rejselyst? Digital nomade? Store drømme?

Rejselyst? Digital nomade? Store drømme?

Inden for to uger har jeg tilbragt fem dage på Island og en uge i Frankrig. For nogen er det måske åbenlyst hvad jeg vil sige nu, men det har været fantastisk at være ude at rejse, og jeg har virkelig, virkelig nydt det – så meget at jeg i dén grad har fået vækket min rejselyst, og det er faktisk en helt ny følelse for mig.

Se også: Min første vlog – 5 dage på Island

Det har handlet meget om mine rejser på det seneste, og jeg har delt rigtigt mange af mine rejsetanker og -oplevelser med jer. Det er selvfølgelig først og fremmest fordi det er dejligt at dele de gode oplevelser, og rent personligt er det også vildt hyggeligt for mig (og min familie) at kunne kigge tilbage på gamle indlæg og genopleve stemningen og oplevelserne gennem billederne. Når jeg deler mine rejseoplevelser på min blog er det i hvert fald dét der giver mig mest værdi, og så håber jeg at det kan inspirere jer til hvad man kan foretage sig når man er ude i den store verden.

Se også: Hjemrejse og rejsereflektioner

Jeg er ellers ikke typen der rejser meget. Mine forældre har deres feriebolig i Frankrig (som også er mit andet hjem), og her tager vi ned hver sommer. Det har ligesom været en tradition i evigheder. Jeg føler mig så privilegeret at jeg i princippet altid kan se frem til en sommerferie i sydens sol. Men hvis man ser bort fra dét, rejser jeg ikke særligt meget. Jeg er ikke en af dem der tager på skiferie hver vinter. Jeg er ikke en af dem der bestiller en afbudsrejse til Mallorca når det danske vejr er allermest trist. Jeg er ikke en af dem der sparer op og planlægger den helt store oplevelsestur til Østen eller Australien i flere uger eller måneder. Og ved I hvad? Faktisk har jeg nogle gange følt mig forkert på grund af dét. Forkert fordi jeg ikke havde den der rejselyst og trang til at komme ud og opleve verden lige som alle andre.

Det har nok noget at gøre med at jeg først og fremmest er en tryghedsnarkoman. Jeg kan sgu godt lide at være hjemme i Danmark. Derudover har det selvfølgelig også noget at gøre med at jeg har prioriteret min tid og mine penge anderledes. Men det der med at rejse og opleve verden… Er det ikke noget som alle drømmer om? Jeg har indtryk af at langt de fleste mennesker drømmer om at have pengene og friheden til at rejse mere, men den trang og udlængsel har jeg aldrig rigtigt oplevet. Ikke før nu. Især min tur til Island åbnede mine øjne og gjorde mig opmærksom på hvad det at rejse gør ved mig.

Min rejselyst er pt. så stor at jeg går med en kæmpe drøm om at bosætte mig i et andet land over en længere periode. Jeg drømmer om enten New Zealand eller Australien, men jeg har ingen anelse om hvor det helt præcist skulle være, og jeg er heller ikke 100% sikker på hvad jeg skulle foretage mig. Jeg kan bare mærke at noget inden i mig gerne vil udnytte at jeg som sådan ikke er bundet af noget lige nu plus at jeg kan udføre mit arbejde hvor som helst i verden. Kunne jeg blive en slags digital nomade? Kombinere arbejde og rejselyst? Gøre noget der både skræmmer mig og tænder mig?

Det er lidt angstprovokerende at sige det højt. At sige højt hvad jeg virkelig drømmer om. Men jeg tror også det er nødvendigt. Jeg øver mig i hvert fald i at blive bedre til at sætte ord på mine drømme og inddrage mine nærmeste i dem.

Er der nogen af jer der går rundt med lignende tanker?
Christine_bottom_2

   

NO COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Links jeg ka' li'