Proteinrig gulerodskage med vaniljecreme

Sund gulerodskage protein1Sund gulerodskage protein4Sund gulerodskage protein3Sund gulerodskage protein2Kan I huske at jeg for et par måneder siden brugte en hel weekend på opskriftsudvikling og photoshoot? Jeg nævnte blandt andet at jeg især glædede mig til at dele opskriften på gulerodskage med jer. Here it is!

Du skal bruge:

  • 4 æg
  • 300 g revet gulerod (ca. 4 stk)
  • 1½ dl æblemos
  • 1 dl kokosrasp (revet kokos/groft kokosmel)
  • 50 g boghvedemel
  • 2 scoop risprotein (vaniljesmag)
  • ½ spsk kanel
  • ½ tsk vaniljepulver
  • ⅓ tsk stødt ingefær
  • ¼ tsk kardemomme
  • ¼ tsk stødt nellike
  • Lidt salt

Sådan gør du:

  1. Forvarm ovnen til 175ºC.
  2. Bland alle ingredienserne sammen og hæld dejen i en form beklædt med bagepapir.
  3. Bag kagen i ca. 40 minutter og lad den køle helt af.
  4. Lav vaniljecremen ved at blande lidt risprotein (vaniljesmag) med vand og lidt friskpresset citronsaft indtil den ønskede konsistens og mængde opnås.

I kan i øvrigt se lidt behind the scenes-billeder lige her.

Translation: A couple of months ago I talked about a carrot cake recipe that I was looking forward to sharing with you. Here it is!

4 Replies to “Proteinrig gulerodskage med vaniljecreme”

  1. Hold nu op nogle smukke billeder! Og hvor ser den mundsvandsfremkaldende ud den kage, mums!

    Knus

    1. Christine Bonde says: Svar

      Tak, hvor er du sød ;-)

  2. Hej Christine!
    Super lækker blog og instagram du har dig! Jeg er en tro følger hihi: -)

    Kan man godt bruge ærteproteinpulver og vanilje pulver i stedet for det proteinpulver du har brugt?

    1. Christine Bonde says: Svar

      Tusind tak, det er jeg virkelig glad for! :-)
      Det vil jeg godt tro du kan. Personligt er jeg ikke så glad for smagen af ærteprotein, men jeg tror godt det kan fungere sammen med ren vaniljepulver.

Skriv et svar