Nye Air Max

Poster mania

Sources: EtsyPlaytype

Man kan vist roligt sige at væggene i min lejlighed er ret nøgne til trods for at jeg snart har boet her i 2 år. Jeg er nok meget kræsen i forhold til hvad jeg hænger op på væggene, og det er uanset om vi snakker hylder, billeder, lamper eller whatever, men tanken om at dekorere dem en smule er altså begyndt at friste. Det skal dog lige siges at jeg aldrig kunne drømme om at fylde hele mit hjem med alle de plakater jeg viser her, men bare et par stykker – enten sammen eller hver for sig – ville være rigeligt til min smag.

Lige pt. er jeg ikke den største fan af deciderede malerier, men jeg har til gengæld udviklet en svaghed for grafisk/geometrisk kunst og typografi med særegne sætninger, ord eller bogstaver. Selvom geometrisk kunst godt kan se lidt rodet og voldsomt ud synes jeg alligevel der kan være en vis minimalisme over det hvis det bliver holdt i simple, ens figurer. Jeg kan også godt lide tanken om at hænge et par guldkorn med særlig betydning eller motivation op, men det kunne også være meget sjovt med noget fuldkommen random og mærkeligt uden sammenhæng til noget som helst.

Mange af plakaterne jeg har fundet hos Etsy er faktisk ret billige, men jeg tænker alligevel at man må kunne lave dem selv hvis man kender nogen der kan lave flotte print. Har I en særlig sætning eller andet I har lyst til at hænge op på væggen?

Translation: As I started loving posters with typography and geometric print I decided that it’s about time I give the walls in my apartment a little make-over. I’ll use these pictures as inspiration, and hopefully I can make something alike on my own.

   

2 kommentarer

 • kan du ikke give præcise link til hvor billederne er fundet. for jeg vil rigtig gerne købe nogle af dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christine Bonde

   Du skal bare trykke på “Art” ude i venstre side, derefter “Prints & Posters” og “Posters” 🙂 Du kan også søge på noget i retning af “geometric print” eller “typography”..

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye Air Max