Peanutbutter nicecream med chokolade

Peanutbutter nicecream med chokolade1

Peanutbutter nicecream med chokolade4

Peanutbutter nicecream med chokolade3

Hvis I har fulgt bare en lille smule med på min Instagram-profil (@christinebonde), er det ikke nogen nyhed at jeg har fået et nærmest vanedannende forhold til Nicecream Copenhagen – et sted hvor man kan få vegansk bananis. Jeg har i hvert fald været forbi ret mange gange på det sidste (se bare HERHER og HER), og jeg bliver lige begejstret hver gang jeg tager den første bid. Det er der bare ikke ret meget der slår! Det er virkelig et sted jeg elsker at komme når jeg er lækkersulten og vil forkæle mig selv, meeeen det er jo faktisk utroligt let selv at lave. Denne version er helt simpel – faktisk kan man også undlade at komme kakao i – men på trods af den ydmyge ingrediensliste, er smagen bestemt ikke skuffende!

× Peanutbutter nicecream med chokolade 

Til 2 personer:

  • 4 frosne bananer (ca. 400 g)
  • 2 spsk peanutbutter (jeg brugte en crunchy version)
  • 1 tsk vaniljepulver
  • 2 spsk kakaopulver
  • Grofthakket mørk chokolade
  • Evt. lidt væske hvis ikke blenderen er kraftfuld nok (ikke mere end ½-1 dl for så bliver konsistensen mere smoothie-agtig)

Fremgangsmåde:

  1. Kom alle ingredienserne i en blender og kør rundt indtil massen er ensartet men konsistensen er sej.
  2. Top med chokolade og alle de toppings du kan komme i nærheden af.

Det er virkelig utroligt så godt det smager. Altså som i; man kan virkelig ikke tro at så få, simple ingredienser kan smage så godt. Min kæreste er sandsynligvis lidt biased, men han sagde at det var den bedste chokoladeis han havde fået i sit liv 😛

Peanut butter nicecream with chocolate, anyone? This is indeed my go to dessert at the moment. SO simple and SO delicious.

Christine_bottom_2

2 Replies to “Peanutbutter nicecream med chokolade”

  1. Skøn kombination <3 Dog bruger jeg lidt mindre peanutbutter/kakao ift banan, men mums en skøn aftendessert :D

    1. Christine Bonde says: Svar

      Dejligt du kan lide den, Christina! Og fedt at du bare tilpasser den til lige præcis dine smagspræferencer :-)

Skriv et svar