Sunde muffins med abrikos og kokos

Opskrift: Myntepesto

Myntepesto christinebonde blogMyntepesto christinebonde blogMyntepesto christinebonde blog

Som nogle af jer måske har set på Instagram, er jeg i dag gået i gang med at afprøve Retrokuren. Det er ikke en kur som sådan, og den indebærer altså hverken kalorietælling eller et mål om vægttab. Jeg er egentlig bare nysgerrig og vil rigtigt gerne afprøve de mange lækre opskrifter, så den kommende uge vil jeg forkæle mig selv med god mad og masser af eksperimenter i køkkenet. Jeg er først rigtigt gået i gang i dag men har allerede afprøvet flere af opskrifterne fra bogen. I går blev jeg inspireret til at lave denne myntepesto til en af de lækre frokostsalater:

Opskrift på myntepesto

Ingredienser:

  • En stor håndfuld friske mynteblade
  • En lille håndfuld friske spinatblade
  • 1 håndfuld cashewnødder
  • 1 spsk olivenolie
  • ¼ af et lille æble
  • 1 tsk hybenpulver (kan udelades og/eller erstattes med lidt revet citronskal)
  • 1 fed hvidløg
  • Saft fra 1 citron
  • Et nip salt
  • Vand til den ønskede konsistens

Fremgangsmåde:

  1. Skyl mynten og spinaten grundigt og bland alle ingredienserne sammen i en blender.
  2. Opbevar pestoen på køl

Brug fx din myntepesto som dressing til diverse salater eller som spread på brød. Jeg fik den sammen med en rødbedesalat og det var virkelig et match made in heaven. Er I interesserede i at se hvad jeg spiser mens jeg afprøver Retrokuren?

Translation: I absolutely loooove mint, and yesterday I made this mint pesto. I used it as a dressing on a beetroot salad which was really delicious.

   

6 kommentarer

  • Katarina

    Hej Christine,

    Nøj det ser lækkert ud!
    En af mine veninder har været på Retrokuren og håber du vil poste nogle lækre madbilleder derfra 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Christine Bonde

      Tak, Katarina 🙂 Det vil jeg i hvert fald. Maden er simpelthen så flot og farverig at det er svært for mig at lade være med at tage billeder af den 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie

    Ser dejligt ud! Hvor vigtigt tror du det er med hybenpulvereret? Kan det evt. erstattes med noget andet? Det er nemlig ikke lige noget jeg har stående på hylden.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Christine Bonde

      Jeg tror sagtens du kan udelade det eller evt. bytte det ud med lidt mere æble 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hold da op! Det MÅ jeg prøve! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Christine Bonde

      Jaaaa, gør det 😀 Jeg tror faktisk slet ikke den ville være tosset sammen med dine lækre butternut-deller…

      Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunde muffins med abrikos og kokos