Opskrift: Cremet spinatsalat med bønnepasta

opskrift-cremet-spinatsalat-med-boennepasta-1

opskrift-cremet-spinatsalat-med-boennepasta-1-1
Indlægget indeholder reklame og er lavet i samarbejde med AU Maison.

Denne spinatsalat er endnu et eksempel på at det nogle gange er den simple hverdagsmad som faktisk er den allerbedste. Jeg biksede denne omgang sammen i går til frokost, og det endte også med at blive min aftensmad. Hvis ikke det var fordi jeg havde spist det hele, ville det helt sikkert også have været min morgenmad i dag.

Se også: Proteinrig og glutenfri pasta

Det er muligvis ikke den kønneste ret, men den har alt hvad jeg gerne vil have i en salat. Først og fremmest skal den mætte, og det skal jeg love for at den gør. Jeg synes næsten ikke der er noget værre end at spise en salat som kun har én konsistens. Der kan være nok så meget knald på smagen, men hvis jeg sidder og tygger i den samme bløde masse, bliver jeg ikke rigtigt tilfredsstillet. Denne spinatsalat er både blød, sprød, cremet og knasende på én gang.

Opskrift på cremet spinatsalat med bønnepasta

Ingredienser til 4 portioner:

Salat

 • 200 g frisk spinat
 • 100 g bønnepasta
 • 1 lille æble
 • 1 dl ristede græskarkerner
 • Lidt salt

Dressing

 • 1 modne avokadoer
 • 1 håndfuld frisk koriander
 • 1 dl fuldfed kokosmælk
 • 2-3 spsk kapers
 • Saft fra 1 citron
 • 1 fed hvidløg

Fremgangsmåde:

 1. Kog bønnepastaen efter anvisningen og lad skyl den derefter med koldt vand.
 2. Lav dressingen ved at blende alle ingredienserne sammen til en cremet konsistens.
 3. Rist græskarkernerne på en tør pande ved høj varme til de begynder at poppe.
 4. Skær æblet i små stykker og bland det med spinaten, pastaen og dressingen.
 5. Drys til sidst med græskarkerne og server.

 

Det smukke service (eller regi som det jo hedder på madbloggersprog) har jeg modtaget i gave fra AU Maison, og jeg er vild med det! Jeg elsker at servere farverige retter på mørkt og rustikt stel. Bestikket kan købes her og tallerkenerne her.

Nu må jeg tilbage i køkkenet hvor der igen skal testes opskrifter. I dag er det dog (forhåbentlig) ikke så tricky som det har været de seneste par dage hvor jeg har testet veganske og sukkerfri macarons. Eller marengs er det vel egentlig. Så I dem på Instagram? Jeg synes simpelthen de er såååå fine!

Christine_bottom_2

4 Replies to “Opskrift: Cremet spinatsalat med bønnepasta”

 1. Hvor ser det bare lækkert ud!

  1. Christine Bonde says: Svar

   Tusind tak 😃 Jeg synes som sagt ikke det er en af de retter der tager sig allerbedst ud, men jeg kan love for at det er en lækker omgang 😋

 2. Hvor køber du bønnepasta og fra hvilken producent er det?

  1. Christine Bonde says: Svar

   Denne variant er købt i Irma. Jeg tror det er deres eget mærke. Ellers fås de efterhånden også i almindelige supermarkeder som Netto og Føtex 😊 Tjek evt. dette indlæg: http://christinebonde.dk/proteinrig-og-glutenfri-pasta/

Skriv et svar