Omnomnom-Ombar chokolade

Ombar chokoladeOmbar chokoladeOmbar chokoladeOmbar chokoladeHAPS! Jeg eeeelsker god chokolade, så jeg blev ret begejstret da Amanda fra therawchocolateshop tilbød mig at smage deres Ombar chokolade. Jeg har efterhånden hørt rigtigt meget om netop Ombar chokolade og det er mit indtryk, at det er ret populært – og jeg forstår godt hvorfor! Chokoladen er både raw og økologisk, og så er den sødet med kokosblomstsukker (også kaldet palmesukker) hvilket jeg synes er et fint alternativ til eksempelvis rørsukker og agavesirup da det glykæmiske index er noget lavere. Dog ved jeg at man kan lave lækker chokolade uden brug af sødemidler, så egentlig forstår jeg ikke hvorfor det ikke er mere udbredt. Jeg er bestemt ikke den store fan af syntetiske sødemidler (heller ikke dem uden kalorier), men selv naturlige sødemidler er jeg heller ikke helt ukritisk over for. Det er dog en helt anden snak som jeg ikke vil berøre i dette indlæg, men der er i hvert fald ikke noget der kan afholde mig fra at sætte sådan en plade Ombar chokolade til livs! Den smager simpelthen så godt, og konsistensen er både cremet og knasende.

Jeg fik dog ikke kun tilsendt chokolade til mig selv, så jeg vil anbefale alle chokolade-elskere at holde skarpt øje med bloggen!

Translation: Ooooohhh my, how delicious does this Ombar chocolate look?! I’ve been hearing about this chocolate for so long now, so I was quite excited when Amanda from therawchocolateshop sent me something to try out. I love that it’s raw, organic, an sweetened with coconut sugar instead of cane sugar for instance. The flavour is very rich and the texture is both creamy and crunchy!

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Hvor ser det dog lækkert ud! Er selv den helt store chokoladespiser :-) ved du hvor de forhandles? Jeg bor selv i Aarhus :-)

  • Jeg har ikke set dem nogen steder i butikkerne i Danmark, men du kan godt være heldig at finde nogle af varianterne på danske webshops :-) Og ellers kan de fås på therawchocolateshop.com.

 • Jeg har lige købt en lille plade i dag, i butikken B-organic i Herning. Ummmmh! Den smagt SÅ godt. 35 gram for 22 kr, den var alle pengene værd!

  Tak for en skøn blog, Christine!

  • Hvis jeg kommer til Herning engang må jeg forbi den butik! :D Jeg tror nemlig ikke det er mange steder de kan købes i DK. Hvilken variant valgte du?
   Og tak for de søde ord <3

 • Købte den med kokosnød 60% Mmmh! Glæder mig til at prøve alle de andre. De har ikke alle slags i B-organic, der var kun 3, men det er også meget bedre end ingenting :D