I dag ifølge iPhone...

Noget om et skrivebord

_MG_7929_MG_7926

Som I kunne læse i gårsdagens indlæg, indebar min meget begivenhedsrige søndag blandt andet at jeg fik et nyt skrivebord. Altså, skrivebordet er egentlig ikke nyt som sådan, men det fik bare en lille makeover. Det er nu det ville have være rigtigt smart og overskudsagtigt hvis jeg kunne vise jer et før-billede, men sådan et har jeg desværre ikke. I skal bare forestille jer, at der tidligere sad to meget klodsede, tykke, firkantede bordben i hver sin ende af bordet – den type bordben der giver blodsmag i munden når man, som jeg, hamrer knæet ind i dem hver eneste gang man sidder der. Selvom bordbenene nu er væk, sidder jeg stadig med hænderne foran knæene når jeg trækker stolen ind under bordet. But nothing! Ingen blodsmag! Ingen knæskader! Kæmpe succes. Derudover er jeg da også, rent æstetisk, meget glad for at være sluppet af med de bordben som stjal al elegancen fra bordet.

Nu er der så bare et nyt problem. Et luksuspoblem, that is. Jeg har aldrig ejet et sort skrivebord før, og jeg aner simpelthen ikke hvordan jeg lige skal indrette kontoret så bordet kommer til sin ret. Som I kan se er rummet pt. ret nøgent, for jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal hænge på væggene, hvilke stole jeg skal købe eller hvad jeg skal bruge som dekoration på bordet. Derfor håber jeg at der sidder nogle indretnings-/bolig-/interiørnørder som har lyst til at dele ud af nogle gode ideer eller forslag.

Jeg skal først og fremmest have hængt noget op på væggene, og jeg regner med at det skal være billeder af en art. Gerne nogle hjemmelavede. Nicklas har nemlig mulighed for at få lavet nogle super flotte tryk til en SU-venlig pris. Jeg tror jeg vil holde det i sort/hvid/grå/træfarvet og måske med en enkelt pangfarve til at bryde det hele. Hvis jeg vandt i lotto så jeg da også gerne at der stod 2x “About A Chair” fra Hay?

Hvordan ville I indrette og dekorere et rum med et sort skrivebord? Hjææææælp!

Translation: Yesterday, my boyfriend gave our black desk a little makeover. He basically just removed its legs but it has made such a big difference both aesthetically and practically. I think it looks way better now, and I no longer have to worry about getting a knee injury because the big, clumsy legs of the table are no longer in the way. Now I just need to figure out how to decorate and furnish the room in order for the black desk to look nice. I never had a black desk before so it’s gonna be a bit of a challenge. Any good ideas?

   

7 kommentarer

 • Mariann

  Hvad er selve bordpladen lavet i? Og gerne hvor den er købt ? På forhånd tak 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annemette

  LÆkkert med et stort skrivebord – hvor har I købt “holderne” til bordet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christine Bonde

   Ja, det er så skønt. Perfekt til studiestart 🙂 Jeg tror at vinklerne er købt i XL Byg eller sådan noget.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Feedt med et stort skrivebord, gid jeg havde pladsen til det 🙂
  Jeg er selv helt vild med billedhylder, men prøv at kigge her: http://www.pinterest.com/vpsarah/work-space/

  der er masser af fede ideer til indretning af kontor 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christine Bonde

   Jeg har altid gerne villet have et kæmpe skrivebord så jeg havde masser af plads til at studere, så jeg er vidt glad for det 🙂
   Tusind tak for tippet! Jeg har allerede kigget meget rundt på Pinterest, men har ikke prøvet at søge under “work space”. Tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I dag ifølge iPhone...