Nemme bananvafler med chokoladesauce (glutenfri opskrift)

Nemme bananvafler med chokoladesauce - vegansk + glutenfri

Nemme bananvafler med chokoladesauce - vegansk + glutenfri2

Jeg er netop kommet hjem fra en miniferie i Jylland hos min mor og far. Det har været så åndssvagt dejligt at komme lidt væk fra byen og være tilbage i barndomshjemmet med hele min familie. Bare kærlighed, tryghed, grin, hygge, mad og afslapning. Dét var altså tiltrængt – især fordi jeg ikke har set mine forældre i 2 måneder, hvilket er længere end jeg nogensinde har prøvet at undvære dem før. Jeg kan slet heller ikke forstå at jeg om bare en måned allerede har boet her et helt år. Måske er det på tide med et indlæg omkring mit “fra Randers til København”-eventyr so far. Hvad siger I?

Noget af det jeg elsker allermest når jeg er sammen med min familie er at lave mad til dem. Det havde de fleste af jer nok regnet ud, men det er bare så givende for mig at lave næringsrig og lækker mad til dem jeg elsker og se (og høre!) at de nyder det. Min far laver simpelthen den herligste mmmmh-smaske-lyd når han spiser noget der bare er for lækkert. Det var præcis den lyd der kom ud af hans mund, da han satte tænderne i en af disse vafler som jeg lavede i går:

Opskrift på bananvafler med chokoladesauce 

Ingredienser til 8 vafler:

 • 3 bananer (ca. 225 g)
 • 100 g boghvedemel
 • 2 dl mandelmælk
 • 2 spsk smeltet kokosolie
 • 1 tsk vaniljepulver
 • Et nip kardemomme
 • Et nip stødt nellike
 • 1 tsk bagepulver
 • Lidt salt

Fremgangsmåde:

 • Varm et vaffeljern op. Jeg bruger Tefal Snack Collection.
 • Kom alle ingredienserne i en blender og blend til en ensartet masse.
 • Fordel ca. 3 spsk dej i vaffeljernet (ikke helt ud til kanterne) og bag vaflerne i en 5 minutters tid.

 

Opskriften på chokoladesauce finder du HER. Jeg brugte bare lidt mere væske for at gøre konsistensen mere flydende.

Christine_bottom_2

Indlægget indeholder affiliate.

2 Replies to “Nemme bananvafler med chokoladesauce (glutenfri opskrift)”

 1. Tak for en god opskrift Christine :-)

  1. Christine Bonde says: Svar

   Jeg håber du får lyst til at afprøve den ☺️

Skriv et svar