Mit livs bedste dessert

mit-livs-bedste-dessert

img_4598

For nyligt fik jeg mit livs bedste dessert, og jeg er simpelthen nødt til at dele den oplevelse med jer (selve desserten ville jeg sgu ikke dele med nogen, for hoooooold nu op den var lækker #kanjegfåenrefill). Altså, bare dens beskrivelse frembringer en hel del mundvand hos mig:

“Dansk og biodynamisk æble fyldt med hjemmelavet marcipan og bagte nødder. I bunden er der en vaniljecreme lavet på rødalger, en 100% chokolade, havtornpuré, saltkarameliseret nøddestøv og spiselige rosenblade.”

Hvis I fulgte med på min Instagram Story, så I nok at både forret og hovedret også gik rent ind hos mig, men desserten var ganske enkelt mit livs bedste (og jeg har altså smagt en del, hvilket nok også fremgår meget tydeligt af mine opskrifter). I virkeligheden er det egentlig en meget ydmyg og simpel dessert. Æble, marcipan, creme og lidt puré. Det er der umiddelbart ikke noget unikt ved, men jeg skal love for at jeg kom på andre tanker da jeg tog den første skefuld. Det gør det heller ikke ringere at alt på tallerkenen var 100% vegansk og næsten 100% økologisk. Økologi og plantebaseret mad er nemlig to af kerneværdierne hos The Organic Lab som gav mig en kæmpe madoplevelse den dag. Der er kun én ting jeg er skuffet over, og det er at de vist nok snart skifter menuen ud. Jeg MÅ tilbage for at smage den dessert igen inden det er for sent. Mon jeg kan bede om at få den til forret og hovedret også?

Jeg elsker at opdage nye spisesteder i København, og jeg ville lige give denne anbefaling videre 💚
Christine_bottom_2

2 Replies to “Mit livs bedste dessert”

  1. Ser super delikat ud:-)

    1. Christine Bonde says: Svar

      Og sådan smagte det bestemt også :-)

Skriv et svar