Mission nye træningssko

 

Jeg har virkelig lyst til at købe nye træningssko. Helst lige nu. Jeg har en kæmpe svaghed for Nike – ISÆR når det kommer til fodtøj – men for nylig har jeg også fået øjnene op for Reebok (især deres realflex model). Asics har faktisk også en del fine træningssko til fitness-brug, men de er nu nok bedst til at lave løbesko.

Jeg har nærmest opgivet at finde skoene i de fysiske butikker, for jeg synes virkelig ikke udvalget er særligt spændende. Desuden er det stort set de samme modeller de har alle steder. Min søgen foregår derfor på nettet, og jeg må nok sige at det er en udfordring at finde hjemmesider som både er pålidelige, sender til Danmark og har et bredt udvalg. Jeg synes jeg har besøgt alle tænkelige hjemmesider, men det er som om jeg bliver ved med at vende tilbage til Nelly, Zalando og Brandos.

Jeg håber lidt på jeres hjælp! Kan I anbefale nogle andre hjemmesider eller nogle sko som er gode at træne i?

Translation: I want a new pair of workout sneakers sooooo badly! I love Nike but also Reebok and Asics tempt me a little bit… Which shoes do you use in the gym?

5 Replies to “Mission nye træningssko”

 1. Den mission vil jeg gerne følge, skal selv ud at købe nye trænings/dansesko og er helt lost i den store skojungle! :)
  Og godt nytår Christine.

  1. Christine Bonde says: Svar

   Hæhæ, jeg er også selv lidt spændt på om det overhovedet lykkes mig at finde nogen!
   Tak, og i lige måde Betina :)

 2. Glæder mig til at se hvad det ender ud med, kunne også selv godt bruge nogle nye!!
  Men har jo så desværre ingen tips! ..
  Rigtig godt nytår<3

  /C

  1. Christine Bonde says: Svar

   Jeg skal i hvert fald nok give lyd når min mission forhåbentlig lykkes ;)
   Også rigtigt godt nytår til dig <3

 3. Jeg har det på helt samme måde for tiden og er en sucker for Nike!
  Lige for tiden craver jeg helt vildt på Nikes model de kalder FlyKnit – de er FOR seje!

  Her er to hjemmesider der har et stort udvalg og skulle være helt pålidelige – har ikke selv prøvet dem endnu men flere af mine veninder har haft held med dem! :)

  1. http://www.sneakersnstuff.com
  2. http://www.caliroots.com

Skriv et svar