Min nye spiralizer

Lurch Spirali spiralizer rawfood grøntsagsspaghetti christinebonde blogLurch Spirali spiralizer rawfood grøntsagsspaghetti christinebonde blogLurch Spirali spiralizer rawfood grøntsagsspaghetti christinebonde blog

Da jeg besluttede mig for at afprøve Retrokuren, fik jeg endelig taget mig sammen til at købe en spiralizer. En rigtig én. Mit juliennejern fra Tupperware har egentlig fungeret ganske fint, men det har hele tiden været en midlertidig løsning. Jeg tror at denne model hedder Lurch Spirali, og jeg har købt den hos helseplus.dk til omkring 300 kr lige her. Jeg er virkelig glad for den og har allerede fået den brugt mange gange. Her til aften brugte jeg den til at lave rødbederåkost med hvidløgsknas som er min yndlingssalat fra Retrokuren. Jeg fik den med en hjemmelavet bladgrønts/-urtepesto som jeg vil give jer opskriften på i morgen. God weekend!

Translation: Look what I got! Finally I bought myself a spiralizer and I actually don’t know how I could live without it. It makes the prettiest and most delicious looking veggie pasta. I just had the best beetroot salad with a herb pesto that I’ll share with you tomorrow. So stay tuned…

12 Replies to “Min nye spiralizer”

 1. Hej Christine
  Hvor ser den bare genial ud og for kun 300 kr er det jo en god investering! Tak for tippet :-)
  Kh. Christina

  1. Christine Bonde says: Svar

   Ja, ikke? :-) Jeg synes virkelig også de penge er godt givet ud.

 2. 300 kr? Så har jeg vist ingen undskyldning for altid bare at rive mine gulerødder og rødbedder! Det er da meget festligere at spise noget der ligner pasta, men knaser mere og helt sikkert har mere frisk næring! :D Godt tip! :)

  Anna – wonderwomanwannabe.dk

  1. Christine Bonde says: Svar

   Jeg synes faktisk også prisen er rigtigt fin :-) Der følger 3 forskelige blade med, så man kan virkelig få lov at være kreativ ;-) Og så er det bare nemt og hurtigt og ser lidt mere indbydende og spændende ud :D WIN!

 3. Hvidløgsknas?? :-O Hvordan? :-)))))

  1. Christine Bonde says: Svar

   Det er bare hvidløg skåret i tynde skiver og stegt på panden til de bliver brune og knaser :D

 4. Fungerer den godt også på de “hårde” grøntsager, såsom rødbede, gulerod osv. ?

  1. Christine Bonde says: Svar

   Det gør den i hvert fald. Jeg har prøvet med gulerod, rødbede, squash og sågar knoldselleri, og den ordner det hele uden problemer :-)

   1. Tak for svar. Jeg har nemlig haft lidt dårlig erfaring med sådan nogle “plastic” ting. Men den her skal jeg vist bare få skyndt mig at bestille hjem :)

 5. Og jeg kan lige supplere med, at den kan købes her: https://www.springlane.de/spiralschneider-spirali.html?gclid=CMKPoYv7ob8CFcTDcgodL5UAkw på amazon.de til 25 euro (det er ca. 185 dkr), og så er der gratis fragt. Bare lige et lille tip, hvis I vil spare nogle penge. Jeg har før handlet der uden problemer :)

  1. Christine Bonde says: Svar

   Og virkelig godt tip! Det er sørme billigt :-)

  2. Jeg må vist lige rette mig selv, det er åbenbart kun i Tyskland der er gratis fragt, det koster ca. 10 euro til Danmark, så den samlede pris bliver 279 kr, hvilket dog stadig er billigere end de 350 :)

Skriv et svar