Lovechock – love at first bite!

Lovechock healthy chocolate christinebondeLovechock healthy chocolate christinebondeLovechock healthy chocolate christinebonde

Jeg troede næsten det var umuligt, men jeg har fundet en chokolade der overgår Ombar! Jeg faldt tilfældigvis over disse chokoladebarer sidst jeg var et smut i Ren Kost i Aarhus, og jeg er helt nedtrykt over at jeg netop har spist det sidste stykke. Lovechock er håndlavet, økologisk chokolade der er sødet med palmesukker og fri for laktose, soya og gluten. Kakaobønnerne ristes ikke under fremstillingen og alle de gode antioxidanter og andre nutrienter går derfor ikke tabt. Der er mange ligheder med Ombar, men Lovechock formår altså at lave nogle smagskombinationer som lige er en tand bedre. Udover de to varianter jeg valgte findes der blandt andet også med mandel/figen (som HELT klart bliver den næste jeg skal prøve!), gojibær/appelsin og ananas/inkabær. Desuden er kakaoindholdet mindst 80% i alle Lovechock-varianterne mens det overvejende er lidt lavere hos Ombar. Indpakningen kan endda komposteres og belaster derfor ikke miljøet.

En Lovechock-chokoladebar på 40 g. koster 30 kroner hvilket er ret pebret sammenlignet med almindelig god chokolade, men efter min mening er det her også luksuschokolade med masser af gode ingredienser. Kigger man på nogle af ingredienserne som eksempelvis lucumapulver, bourbon vanilje, morbær og kakaonibs, er det bestemt ikke en urimelig pris – og da slet ikke når alt er økologisk. Jeg elsker simpelthen at kunne kigge på en ingrediensliste uden at komme til at rynke på næsen over indholdet, så Lovechock får masser af point fra mig. Jeg bliver nødt til at undersøge om min lokale helsekostforretning forhandler det…

Har I smagt chokolade fra Lovechock? (eller føler I jer fristede nu? Hæhæ…)

Translation: I got myself a new favorite chocolate! This chocolate from Lovechock is even better than Ombar which used to be my favorite chocolate. Lovechock is raw, handmade, organic chocolate that doesn’t contain gluten, soy or lactose. It’s sweetened with coconut palm sugar which has a low GI. There are several different flavors and they all contain at least 80% cacao. The price is 30 dkr for one bar which I think is just fine considered all the great and delicious ingredients and the fact that it’s all organic!

8 Replies to “Lovechock – love at first bite!”

 1. Jeg skal alligevel forbi Ren Kost himlen i dag, så det kunne da være de barer skulle prøves?! Lyder i hvert fald super lækkert :)

  KH Mette
  http://www.mettevinther.blogspot.com

  1. Christine Bonde says: Svar

   Så bliver du altså nødt til at prøve dem – du vil ikke fortryde det! :-)

 2. Føler mig mega fristet :-P Må prøves snart….

  1. Christine Bonde says: Svar

   Gør det! :D

 3. ÅH det er farligt… Har virkelig virkelig virkelig lyst til en kop kaffe, en af disse chokolade barer og trykke play på Netflix!
  Hvor ser / lyder det bare lækkert.

  1. Christine Bonde says: Svar

   Ååååh ja, det er bestemt ikke nogen dårlig kombination. Nu er jeg endnu mere trist over at jeg har spist det sidste ;-)

 4. Åh, de smager bare SÅ fantastisk! Jeg er virkelig glad for at de er i den dyrere ende, for så bliver jeg for SU nærig til at ville købe dem. For de har det med at forsvinde så hurtigt når de ligger i mit køkkenskab ;)
  Dog langt bedre end alt mulig andet chokolade og jeg foretrækker gode råvarer og kvalitet any day! :)

  Anna – http://thewonderwomanwannabe.blogspot.com

  1. Christine Bonde says: Svar

   Haha, ja sådan kan man også se på det ;-) De forsvandt også hurtigt for mig, men de blev nydt i fulde drag!

Skriv et svar