Juice, study, exercise - repeat!

Laktosefri jordbær med fløde – og uden sukker

En sundere udgave af jordbær med fløde og sukkerEn sundere udgave af jordbær med fløde og sukkerEn sundere udgave af jordbær med fløde og sukkerEn sundere udgave af jordbær med fløde og sukker

Jordbær med fløde og sukker… Bare uden fløde og sukker!

That’s right.

Man kan vist godt sige at jordbær med fløde og sukker er et kæmpe hit hos mange her om sommeren, men man kan faktisk sagtens nyde denne danske klassiker uden at bruge hverken fløde eller sukker. Byt fløden ud med kokosmælk og sukkeret med ren vaniljepulver – og lad endelig vær med at lede efter en lightversion af kokosmælken så du slipper for eventuelle nasty tilsætningsstoffer og kemikalier. Kokosmælken giver en virkelig lækker, cremet smag og vaniljepulveret tilføjer sødme. Danske jordbær sætter prikken over i’et efter min mening, for de smager bare bedre! Hvis man får fat i en fuldfed kokosmælk kan man evt. blande den op med almindelig mælk så smagen ikke bliver alt for fed eller vammel. Jeg har lige kørt sådan en omgang ind og… ja, jeg er helt salig lige nu. Hoooold nu op det var lækkert.

Translation: I would almost say that eating strawberries with cream and sugar is a tradition during summer in Denmark, but I like to replace cream with coconut milk and sugar with vanilla. You should definitely give it a try. You won’t believe how good it is!

   

18 kommentarer

 • Hej Christine.
  Ej hvor er det genialt fundet på, det må jeg helt klart snart prøve, nu hvor de sidste jordbær i sæsonen skal nydes 🙂
  Kh. Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • skidegodt tip! det skal prøves 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • God idé! Det vil jeg da prøve en dag. Har næsten altid kokosmælk hjemme, fordi vi laver en del thaimad. Tak for tippet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • christinebonde

   Dejligt du kan bruge tippet! Jeg håber det bliver et lige så stort hit hos dig som det er hos mig (…siger jeg mens jeg sidder og spiser det) 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  En kommentar der ikke passer til dit indlæg, men kunne det måske være du havde lyst til at lave et indlæg om proteinpulver? For jeg er virkelig en tosse indenfor det, og jeg ville rigtig gerne til at bruge det i min mad..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • christinebonde

   Jeg har tit tænkt på om jeg skulle lave et indlæg om proteinpulver, men det ville mere være for at udtrykke min holdning til brugen af det 🙂 Jeg bruger det nemlig slet ikke på samme måde som mange andre da jeg ikke synes det er nødvendigt…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Hvor køber du dit vaniljepulver?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • christinebonde

   Alle mulige steder faktisk. Kvickly og Føtex har det i hvert fald 🙂 Nogle gange kan det findes på tilbud i Netto.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super god idé. Har aldrig tænkt over, at man kan bruge kokosmælk, men det er da super lækkert. Det skal prøves

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • christinebonde

   Heller ikke mig – det var min veninde der inspirerede mig til at prøve det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ser rigtig lækkert ud! Det må prøves her over sommeren 😉

  http://fitstrongvegan.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • christinebonde

   Det er virkelig perfekt som dessert efter en aften hvor man måske er kommet til at spise liiiiidt for meget grillmad 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • hvor lækkert! 😀 Det må prøves imorgen…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækkert 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • christinebonde

   Dét var det virkelig! Tror jeg må ned efter mere kokosmælk i dag…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • mmmh, det lyder lækkert. det skal helt klart prøves!

  // Nana http://www.chiclightning.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • christinebonde

   Ja, ikke? Jeg håber det bliver et lige så stort hit hos dig hvis du kaster dig ud i det 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juice, study, exercise - repeat!