Kontrakten er underskrevet

kontrakten-er-underskrevet-1

Godaften med jer! Jeg sidder her i sofaen og forsøger at glemme at det ikke lige har været min dag i dag. I ved – en af de dage hvor alting bare er lidt op ad bakke uden at man helt ved hvorfor. Jeg har simpelthen følt mig så demotiveret, uinspireret, energiforladt og i halvdårligt humør. Alligevel sidder jeg med det største smil på læben og med den bedste fornemmelse i maven på grund af en stor nyhed som jeg ikke kan vente med at dele med jer. I dag har jeg nemlig underskrevet en kontrakt på et projekt som jeg er helt vildt glad, stolt og taknemlig over.

Jeg skal udgive en kogebog!

Nogle af jer kan måske huske at jeg tilbage i oktober sidste år blev kontaktet af et forlag som gerne ville lave en bog sammen med mig. Jeg blev SÅ glad for den henvendelse, og jeg så det (og ser det stadig) som et kæmpe skulderklap. Long story short: Jeg havde en fin dialog med det pågældende forlag omkring projektet, men min mavefornemmelse var bare ikke helt rigtig, så jeg endte, efter ufatteligt mange overvejelser, med at takke nej. At takke nej til et drømmeprojekt var virkelig svært (jeg kunne jo ikke vide at jeg ville få en ny chance et andet sted kort tid efter) men jeg følte bare at der var for mange steder jeg var nødt til at gå på kompromis.

At lave en kogebog er virkelig et drømmeprojekt for mig, og sådan skulle det også helst føles. Helt nede i maven. Og det er i dén grad tilfældet lige nu. Der er et match mellem forlagets idé og dét jeg kan, som gør at det føles helt rigtigt. Og mega spændende. Jeg er jo helt grøn i alt det her! Jeg har længe vidst at det højst sandsynligt ville ende godt med det nye forlag, men som den jyde jeg nu engang er, har jeg hele tiden sagt “Jeg vil ikke glæde mig for tidligt eller juble over det før jeg står med en underskrevet kontrakt i hånden”. Dén drøm gik i opfyldelse i dag, og jeg er allerede i fuld gang med det kæmpe projekt det er at lave en kogebog.

Jeg skal nok fortælle meget mere om ideen med bogen osv., men jeg blev simpelthen nødt til at dele nyheden med jer. Jeg skal vidst også lige have et par dage til at fatte at min drøm rent faktisk går i opfyldelse 💚

Christine_bottom_2

18 Replies to “Kontrakten er underskrevet”

 1. Kæmpe tillykke! 😊 Er sikker på, at det bliver godt 🎉

  1. Christine Bonde says: Svar

   Årh, tak! Det gør mig så glad at høre :-)

 2. Stort tillykke! Det er virkelig sejt! Glæder mig til at høre mere og følge processen :)

  1. Christine Bonde says: Svar

   Tak, Pernille! Jeg havde også tænkt på at give et indblik i processen her på bloggen. Det er i hvert fald noget jeg har været nysgerrig efter hos andre bloggere/forfattere :-)

 3. Tillykke! :-D

  1. Christine Bonde says: Svar

   TAK! :-)

 4. Glæder mig allerede til den udkommer! Den står allerede øverst på min ønskeseddel, er helt vild med dine opskrifter, tanker om tingene og fantastiske billeder. Stort tillykke med kontrakten!

  1. Christine Bonde says: Svar

   Wauw, tusind tak, Stine! Jeg vil gøre mig SÅ umage for at leve op til dine forventninger <3

 5. Stort tillykke!! Super velfortjent at få sådan en mulighed!
  Er helt sikkert et must-buy, når man engang i fremtiden kan få fingrene i den! 😊🌽🍎🍇🍉

  1. Christine Bonde says: Svar

   Ej, hvor gjorde du mig bare glad med den kommentar :-) Tak for de søde ord, Siv!

 6. Et stort tillykke og et smukt skulderklap herfra:-)

  1. Christine Bonde says: Svar

   Mange tak, Tina <3

 7. Hvor spændende – stort tillykke😄👍🇩🇰

  1. Christine Bonde says: Svar

   Jaaa, det er så spændende det hele! :-) Tusind tak, Line.

 8. SÅ sejt 💐🎉 jeg vil gerne reservere én (med signatur selvfølgelig) :-)

  1. Christine Bonde says: Svar

   Tak, René! Dét skal du få 😉 Håber at alt er vel i Randers og du giver den gas med GRIT.

 9. Nej hvor fedt! Endnu en af mine yndlingsbloggere bliver kogebogsforfatter – sejt! :-)

  1. Christine Bonde says: Svar

   Årh, hvor er du sød. Tak <3

Skriv et svar