I’m currently reading

I'm currently reading

For et stykke tid siden var jeg en tur på biblioteket, og selvom jeg overhovedet ikke fandt det jeg ledte efter (måske fordi biblioteket i Randers er ret skod), så fik jeg alligevel lånt nogle bøger med hjem. Jeg er kun lige startet på “Det selvhelbredende menneske” som indtil videre er meget interessant, men jeg er især spændt på at komme i gang med de andre to da jeg har hørt meget godt om dem begge. Selvom jeg går på et studie der indebærer meget af det som jeg virkelig brænder for, er der selvfølgelig stadig masser af viden inden for feltet som jeg ikke får gennem min uddannelse og derfor læser jeg en del ved siden af – i nogle perioder mere end andre. Generelt synes jeg virkelig man kan komme langt ved selv at researche og opsøge den viden man er interesseret i selvom det godt kan være lidt svært at finde hoved og hale i (især inden for sundhedsfeltet).

Jeg synes selv det kan være super inspirerende at se hvilke bøger andre sundhedsentusiaster læser, så derfor ville jeg lige dele min godnatlæsning med jer hvis nu det også var inspirerende for jer. Lige nu må jeg dog lægge fritidslæsningen lidt til side for jeg har en hulens masse lektier der skal læses til torsdag og fredag. Plus at jeg stadig arbejder på at gøre min lille hemmelighed klar til offentliggørelse…

Translation: Studying Global Nutrition and Health definitely involves learning a lot of things that I’m passionate about but, still, I do quite a lot of reading and researching on my own (and yes, I love being a nerd!). I just borrowed these books on the library here in Randers and even though they weren’t what I was looking for I think they’ll be interesting to read. 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Det lyder som en bunke spændende bøger, det kan være, jeg skal have fingrene i dem!

  Selv er jeg rigtig glad for bogen “Styrketræning” af Frédéric Delavier og Micheal Gundill. Det er ikke en sundhedsbog som sådan, men når det kommer til styrketræning og sammensætning af eget program, så er den intet mindre end fantastisk, fordi den både indeholder illustrationer og beskrivelser af alle øvelser, samt billeder af de muskelgrupper, man træner.

  Din blog er dejlig!

  • Jeg elsker at læse om fysiologi og styrketræning så dén bog vil jeg lige skrive bag øret ;-)
   – og mange tak for din ros!

   • Den kan købes i Bog&Idé og er godt nok lidt halvpebret – omkring 350-400 kr. – men den er virkelig alle pengene værd, synes jeg. En guldgrube! :-)

  • Tak for de søde ord, Ida! Jeg vil i hvert fald gøre mit bedste for at give den viden videre som jeg får fra bøgerne hvis der er stemning for det :-)