Fransk flashback

Hvis du kan lide plakater…

Poster mania - christinebonde.dk

Lige for tiden er jeg i fuld gang med at finde ud af hvad jeg skal have op at hænge på væggene i mit næsten nye kontor. Det virker i hvert fald helt nyt efter at skrivebordet fik en makeover. Som jeg nævnte tidligere, vil jeg rigtigt gerne forsøge at lave nogle plakater selv, og min kæreste og jeg har allerede været i fuld gang med at lave nogle forskellige forslag (måske er det nogle I vil se?). Jeg vil gerne have noget som er simpelt, gerne med flot typografi og måske en lille smule humor. Lige nu har jeg kun 2 plakater hængende i mit hjem (ja, i hele mit hjem), og den ene er en af de populære fra Playtype. Jeg er da glad for den, men jeg gider altså ikke betale 3-400 kroner for en plakat med et bogstav igen. Det må simpelthen kunne gøres billigere hvis jeg selv prøver at lave den. Og så gør det da ikke noget at have noget unikt og personligt hængende på væggene.

Mange af plakaterne fra collagen kan i øvrigt købes på JUNIQE som er en side jeg åbenbart har bogmærket for lang tid siden for så at glemme alt om den. I dag genopdagede jeg siden ved et tilfælde, og jeg brugte lige knap en halv time på at snuse rundt derinde og blive bombarderet med inspiration. Jeg vil som sagt gerne forsøge at lave plakaterne selv, men jeg synes egentlig at priserne derinde er okay, så måske kunne jeg godt finde på at købe en enkelt? Eller to? Er der tilfældigvis nogle af jer der kender siden og har prøvet at bestille derfra?

Translation: I’m currently looking for new posters to decorate my office with. I’m looking for something simple and I would like them to have some kind of pretty typography and maybe a little humor. 

   

NO COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fransk flashback