Om at være bikiniklar

Grøn smoothie med agurk og mynte

Grøn morgensmoothieGrøn morgensmoothie

Min morgenmad bestod i dag af 2 blødkogte æg og denne grønne smoothie.

Grøn smoothie med agurk og mynte 

Ingredienser:

  • 1 lille banan
  • 10 cm agurk
  • 1 lille håndfuld frisk mynte
  • 1 stor håndfuld frisk spinat
  • ½ avokado (vigtigt at den er moden!)
  • ½ spsk kokosolie
  • Et drys ren vaniljepulver
  • Soyamælk efter smag

Det hele skal bare køres rundt i en blender eller foodprocessor og voilá.

På samme måde som når jeg lave juice forsøger jeg at bruge så lidt frugt som muligt. Denne smoothie smager  dog overhovedet ikke “grøntsagts-agtigt” da bananen og kokosolien gør den sød og cremet. På det seneste har jeg overvejende brugt hampefrøolie i mine smoothies, men jeg vil helt klart begynde at bruge kokosolie oftere da det virkelig giver en lækker smag! Næste gang tror jeg at jeg vil toppe smoothien med en omgang morbær, blåbær, mandler, hampefrø og hørfrø.

Translation: Today, my breakfast consisted of this green smoothie and two soft-boiled eggs. 

   

NO COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at være bikiniklar