Glad og stolt

glad-og-stolt-1-1

glad-og-stolt-1-2

Jeg er ekstra taknemlig lige for tiden. Faktisk bobler det lidt indeni, og det er længe siden jeg har været så spændt, glad og stolt.

For næsten et halvt år siden fik jeg et virkelig fornemt tilbud fra en kvinde, som jeg dengang aldrig havde mødt. Jeg havde dog fulgt hende længe på de sociale medier, og jeg var (og er stadig) meget fascineret af hendes tilgang til og evner inden for sundhed, kost og træning. Hun har så mange beundringsværdige talenter og indsigter, og jeg kan ikke vente med at begynde at arbejde sammen med hende og resten af holdet som kun lige for nyligt at kommet helt på plads.

I august kunne Malene Arvin, stifter af YO STUDIOS & YO WEAR, fortælle mig, at hun og hendes partner (som også er hendes dygtige mand) gerne ville udvide til København. I den forbindelse var de bl.a. på udkig efter undervisere, og jeg kunne ikke svare andet end ja, da jeg fik tilbuddet om at blive en del af YO STUDIOS KBH. Jeg tror slet ikke jeg har nævnt det her på bloggen, men det gør mig så glad endelig at dele med jer, at jeg skal være med på holdet når YO åbner i København. Jeg skal undervise i 4 forkellige koncepter, som I allerede kan finde på holdplanen lige her, og jeg kommer desuden til at tilbyde andre ting, som jeg stadig arbejder på bag kulissen.

I fredags mødtes jeg med nogle af mine kommende kollegaer i det spritnye studie, som stadig er ved at blive klartgjort, så det kan stå helt færdigt til åbningseventet den 28. januar. Jeg siger jer… Det bliver SÅ godt! Det er de fineste, hyggeligste og mest inspirerende omgivelser, og der kommer til at være den fedeste blanding af hold, events, forløb og workshops. Jeg er så beæret over, at jeg får lov at være en del af et hold med så mange kompetente mennesker.

 

Ses vi i YO STUDIOS på lørdag kl. 12-16?

Læs mere om åbningseventet og tilmeld dig her.

Christine_bottom_2

6 Replies to “Glad og stolt”

 1. Åh hvor er jeg ærgerlig over, at det ikke er på Østerbro! Men rigtig meget held og lykke med det :-)

  1. Christine Bonde says: Svar

   Mange tak, Sofia 😃

 2. Sikke nogle smukke lokaler. Glæder mig til at se hvad du ellers vil tilbyde der. Tillykke!

  1. Christine Bonde says: Svar

   Ja, ikke? De er dog slet ikke færdige på billederne, men det bliver meget minimalistisk, hyggeligt, stilrent og samtidig råt NYC-agtigt ⭐️ Tak, skønne du! Du må med derud 😘

 3. Ej hvor lyder det fedt for dig Christine, kæmpe thumbs up og held og lykke herfra!

  Isabella-jl.blogspot.dk

  1. Christine Bonde says: Svar

   Det er så dejligt! Tusind tak, Isa 🙏

Skriv et svar