Humus med broccoli

Flamingoer og Iyengar yoga

H&M sweatshirt

Er det bare mig, eller kunne denne sag være et udmærket alternativ til den røvdyre tiger-sweatshirt fra Kenzo? Jeg synes i hvert fald den er en fin blanding af at være sporty, sommerlig og lidt skør. Der er ikke ret mange størrelser tilbage, så måske skulle man slå til – især nu hvor rabatkoden 0505 giver 25%…

Tidligere i dag var jeg til min første yogatime – eller rettere sagt yogatimer, for det varede nemlig 180 minutter! Puha. Masser af respekt til alle yogierne derude. Jeg blev virkelig udfordret på smidighed, udholdenhed, styrke, mod og koncentration. Den type yoga jeg prøvede i dag var Iyengar – og jeg har ingen anelse om hvad dét vil sige – men jeg skal helt sikkert også prøve andre former. Nogle anbefalinger?

Translation: This sweatshirt is so cute, yet sporty and weird. My budget doesn’t allow me to buy Kenzo’s tiger sweatshirt but this one from H&M would probably work just fine as an alternative. 

   

13 kommentarer

 • Katja

  Hvis du ikke er så smidig, vil jeg anbefale hot yoga (eller bikram yoga, som det også hedder). Efter et par gange der og evt. suppleret med hatha yoga, kan du derefter gå videre til ashtanga yoga, som er meget krevende. Jeg går til iyengar yoga ved siden af for at få mere precision i stillingerne (mange bruges nemlig i ashtanga), fordi man i ashtanga yoga er mere optaget af at lave serien i et flow, og det ikke er tid for justeringer af den enkelte. Men det er også afhængig af hvilken yogalærer man har. Til et nybegynderhold, vil det nok være plads til mange justeringer.

  Jeg er virkelig glad for yoga og kan kun anbefale det! Det giver mig mere energi, og det er dejligt meditativt at fokusere på åndedrettet og stillingerne, uden at lade tankerne vandre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christine Bonde

   Jeg har godt nok hørt meget godt om hot yoga og bikram yoga, så jeg er lige i gang med at finde ud af hvor man kan prøve det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig inspirerende blog du har, kan specielt lide dem omkring træning.
  Har selv lige oprettet en blog om løb/træning og sundhed generelt. Håber du vil kigge forbi den en dag.
  http://fitnrun.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christine Bonde

   Tusind tak 🙂 Der kommer endnu mere om sundhed og træning i fremtiden!
   Jeg har lige været forbi din blog, og det lyder til at den vil være spændende at følge med i 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er vildt fed og især med nederdelen til som på billedet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iyengar yoga har redskaber til hjælp for at komme ind i stillingerne. Pøller, tæpper, blokke, bælter, reb 🙂 Der er stor vægt på “alignment” og præcision og man bliver længere i hver stilling. Jeg har selv kun prøvet iyengar yoga et par gange, men jeg tror det er rigtigt godt til bl.a. at forbedre kropsbevidstheden. Desuden har iyengar yoga lærere en ret solid yogauddannelse bag sig.

  Generelt synes jeg at hatha yoga er et godt sted at starte. Det kan man gå til mange steder og det er forholdsvist roligt.

  Jeg er selv ved at snuse til de forskellige yogastilarter og yogacentre (i Kbh) og har indtil videre fattet interesse for iyengar yoga, hatha yoga (men det kendte jeg i forvejen), dynamic yoga og vinyasa yoga. Skal snart på et asthanga yoga introkursus.

  Vinyasa yoga og asthanga yoga er de mere fysisk krævende yogaformer. Man bevæger sig (vist) i takt med åndedrættet. I Vinyasa yoga er der ikke faste serier/sekvenser, som der er i asthanga yoga.
  Dynamic yoga har jeg kun prøvet et par gange, men det var et roligt flow. Stadig i takt med åndedrættet, men mindre fysisk krævende end vinyasa og asthanga.

  Håber du kunne bruge det til noget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christine Bonde

   Hvor er det fedt at du har taget dig tid til at fortælle lidt om de forskellige typer! Jeg er totalt newbie i forhold til yoga, så jeg suger al ny information til mig 🙂 Jeg kunne sagtens fornemme at det handlede meget om kropsbevidsthed og præcision, men nu glæder jeg mig rigtigt meget til at prøve en anden form så jeg kan sammenligne det med noget. Umiddelbart vil jeg også tro at hatha eller astanga yoga er det næste jeg kaster mig ud i. Jeg gad rigtigt godt prøve hot yoga men jeg er ikke sikker på om man kan prøve det i Jylland?
   Tak for din kommentar, Ditte!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Velbekomme! Mht. hot yoga, så prøv at spørge i dit FB-netværk 🙂 Der er næsten altid nogen, som ved noget eller kender nogen, som ved noget.. hehe.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Købte den for et par dage siden, og tænkte nemlig da jeg købte den, at den virkelig kan gå for den grå Kenzo, nu jeg ‘kun’ har den i grøn 🙂 kan helt sikkert anbefale begge, kvalitets mæssigt er de fuldstændig ens 🙂 dog er denne sag fra hm lille i Størrelsen! Jeg købte to størrelser større end hvad jeg normalt gør 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christine Bonde

   Fedt at du lige kan sige lidt om både kvaliteten og størrelsen 🙂 Din grønne Kenzo-sweatshirt er bare så lækker – du er virkelig heldig du fik fat i en!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja det er hvertfald rart at vide. Jeg ville dog gerne have min lidt oversize, så måske en enkelt størrelse større også ville være okay 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ØV! Var straks klar til at trykke køb – og så er den der kun i 34 🙁
  Cool er den i hvertfald …

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Humus med broccoli