Ferieforberedelser #4

GRIT workout iPhone sync iTunes christinebonde blog

Jeg sidder pt. og er ved at gøre min iPhone sommerferieklar. Jeg er vel næppe den eneste der gerne vil have lidt ekstra nyt musik ind på min iPhone når jeg skal på ferie og fordrive tiden på køre- og flyveturen. I år har jeg dog ikke fokuseret særligt meget på musikken, da jeg hellere vil underholdes af mine nørdede bøger. Derfor har jeg i år gjort min iPhone sommerferieklar på en lidt anden måde ved at fylde den op med videoer. Ikke den slags videoer som jeg skal sidde og glo på mens solen skinner udenfor, men i stedet træningsvideoer med 2 x GRIT Cardio som skal sørge for at jeg får mit GRIT fix mens jeg er på ferie. Jeg har netop synkroniseret program 2 og 6, som jeg virkelig glæder mig til at prøve kræfter med udendørs i bagende sol. Det er nærmest som at have en personlig træner med på ferie, og det kræver intet udstyr, men jeg skal nok lige have anskaffet mig en trådløs musikafspiller som kan klare et seriøst lydniveau. Åååhhh, hvor er jeg begyndt at glæde mig!

Translation: I’ve been preparing my iPhone for my summer holiday by synchronizing some GRIT films that will kick my butt when I’m in France!

3 Replies to “Ferieforberedelser #4”

  1. Nuiiii hvor er jeg misundelig…. På flere områder faktisk, først på sol/ badeferien (ja ja jeg ska til new York, men det er ingen badeferie) og så på alle de programmer du lige blærer dig med her, ska jeg ikk hjælpe dig med at øhh holde dem, bare lidt?;)

  2. Hej Christine, hvor henter du de videoer henne? Dem kunne jeg da godt tænke mig at prøve :) Hilsen Lea

    1. Christine Bonde says: Svar

      Det er ikke nogle man kan hente. Dem får jeg tilsendt da jeg har taget GRIT-uddannelsen :-)

Skriv et svar