Farmand hjælper altid

IMG_2347

Indlægget indeholder affiliate.

I går fik jeg hjælp af min far aka. Pappa Joe (er jeg den eneste der har givet min far et meget random og uforklarligt kaldenavn?) til at finde vinderen af konkurrencen om en Tefal Snack Collection. Vores sms’er beviser at lodtrækningen var totalt tilfældig og at det gik retfærdigt til… Og at chillien i drivhuset er ret så stærk… Og at ingen har tiltro til mine telepatiske evner… #skaljegskriveellertænke #såskaldugodtnoktænkemegethøjt

Tillykke til Lise Karlshøj som snart modtager den meget populære maskine og de nye plader til bagels.

Hvis du er meget trist over at du ikke vandt, kan maskinen købes HER og pladerne til bagels (som egentlig er donuts) HER – begge dele på tilbud.

Hvis du til gengæld har lidt tålmodighed, kan du glæde dig over at jeg har fået mulighed for at udlodde endnu et eksemplar! Jep, du hørte rigtigt. Stay tuned.

Christine_bottom_2

2 Replies to “Farmand hjælper altid”

  1. Jeg kalder min far Daddy DJ.. Han har en masse LP’er, men så kommer vi nok heller ikke den titel nærmere haha.
    Men to giveaways?? Jeg venter i spænding :-)

    1. Christine Bonde says: Svar

      Haha, jeg er vild med det navn! Og at du er spændt på giveaway nr. 2 😄

Skriv et svar