En af de røde

En af de røde #juicelifeEn af de røde #juicelife

Dagens juice (som jeg faktisk sidder og nyder lige nu) er lavet af:

6 stængler blegselleri med top
2 citroner
1 stor rødbede
1 agurk
En lille håndfuld persille
En stor håndfuld spinat
Et rødt æble
En klump ingefær

Som I måske har set på Instagram (her) fik min kæreste for nogle dage siden en ordentlig portion økologisk frugt og grønt med hjem fra sin bedstemor og bedstefar. I dag var der kun ét enkelt æble tilbage, så vi kørte ud for at lave en lille refill. Eller… Lille og lille. Vi kom derfra med i hvert fald dobbelt så mange æbler, en kæmpe squash, 2 enorme porrer, gulerødder og masser af rødbeder! Æblerne skal nok blive brugt, men jeg skal lige havde udtænkt en plan for hvordan jeg får brugt alt det andet. Jeg tænker squashkage, rødbedekage, supper, farsbrød, grøntsagsmuffins og selvfølgelig juice, men jeg vil blive super glad for andre bud! I hvert fald er det heldigt at jeg i øjeblikket er glad for rødbede i min juice, for jeg har aldrig nogensinde haft så mange rødbeder i mit køkken.

Kan I godt holde til at høre om alt mit juiceri? ;-)

Translation: Today’s juice is made with celery, lemons, beetroot, cucumber, parsley, spinach, apple and ginger. My boyfriend’s grandparents have a beautiful garden with many different vegetables and a huge apple tree, and when we visited them this afternoon we got a huge amount of apples, 2 leeks, 1 giant zucchini, carrots and looots of beetroots – all organic! Any ideas as to what I should use it all for?

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *