En af de grønne

Juicin' it green juiceJuicin' it green juice

Jeg har sat mig et lille mål for september måned om at juice hver eneste dag. Jeg juicer godt nok næsten hver dag i forvejen, men nu har jeg altså sat mig for at gøre det konsekvent i en måned, så jeg får eksperimenteret en del lige for tiden. Jeg får både afprøvet forskellige kombinationer og mængder og samtidig inddraget nogle andre grøntsager end jeg lige er vant til. I dag ville jeg gerne lave en overvejende grøn juice, så jeg købte de flotteste (kæææmpestore) blegselleri i en lokal grøntsagsbod og et helt hoved romainesalat – resten af ingredienserne havde jeg allerede i køleskabet. Juicen bestod af:

2 stængler blegselleri (med top)
1 agurk
1 citron
1 lille klump ingefær
Et rødt æble
Et helt hoved romainesalat
1 stor håndfuld frisk persille
Et lille stykke squash

Jeg fik godt 750 ml. juice ud af denne portion, men det afhænger selvfølgelig meget af hvilken juicer du har – min er en Green Star Elite. På trods af den store mængde romainesalat troede jeg faktisk ikke at det ville smage ret meget igennem, men dét gjorde det – på den totalt lækre måde! Dét skal jeg i hvert fald bruge i min juice noget oftere.

Translation: I decided that I will drink fresh juice every single day this month, so I’m trying a lot of new combinations and adding vegetables that I’m not that used to. This greenie consists of celery, cucumber, lemon, ginger, apple, romaine lettuce, parsley and zucchini. I actually never tried juicing romaine lettuce but I found out that I really love the taste of it in my juice!

5 Replies to “En af de grønne”

 1. Ej hvor lækker! Jeg mp virkelig anskaffe mig en juice maskine :D

  1. Christine Bonde says: Svar

   Ja, ikke? Jeg kan i hvert fald kun anbefale at købe en juicemaskine!

 2. Christine, kender du det tyske firma LebePur? Det laver grøntsagspulver uden tilsætningsstoffer. Alts de pulveriserer primært bare grøntsager, så man let kan blande dem i smoothies (eller tilføje endnu flere næringsstoffer end man ellers ville have gjort). Det er heller ikke specielt dyrt.

  Se eventuelt min post om det her: http://queensofwar.wordpress.com/2013/08/11/lebepur-my-everyday-veggies/

  Måske det var noget for dig.

  Micha

  http://www.queensofwar.wordpress.com

  1. Christine Bonde says: Svar

   Det er ikke noget jeg har hørt om før, men jeg vil da lige ta’ et kig på det :-) Er det noget du selv bruger?

   1. Jeg tror heller ikke, at firmaet er mere end 2 år gammelt (eller noget i den stil). Ja, jeg bruger det hver eneste gang jeg laver en smoothie. Virkelig uden undtagelse. Langt størstedelen af mine kunder bruger det også nu (lad mig lige pointere, at jeg ikke får noget økonomisk ud af dette :-).

    Tjek evt. siden her http://www.lebepur.com/en/Shop/

    Har lige læst mig frem til, at de sender til hele verden.

Skriv et svar