Omnomnom-Ombar chokolade

En af de grønne

Juicin' it green juiceJuicin' it green juice

Jeg har sat mig et lille mål for september måned om at juice hver eneste dag. Jeg juicer godt nok næsten hver dag i forvejen, men nu har jeg altså sat mig for at gøre det konsekvent i en måned, så jeg får eksperimenteret en del lige for tiden. Jeg får både afprøvet forskellige kombinationer og mængder og samtidig inddraget nogle andre grøntsager end jeg lige er vant til. I dag ville jeg gerne lave en overvejende grøn juice, så jeg købte de flotteste (kæææmpestore) blegselleri i en lokal grøntsagsbod og et helt hoved romainesalat – resten af ingredienserne havde jeg allerede i køleskabet. Juicen bestod af:

2 stængler blegselleri (med top)
1 agurk
1 citron
1 lille klump ingefær
Et rødt æble
Et helt hoved romainesalat
1 stor håndfuld frisk persille
Et lille stykke squash

Jeg fik godt 750 ml. juice ud af denne portion, men det afhænger selvfølgelig meget af hvilken juicer du har – min er en Green Star Elite. På trods af den store mængde romainesalat troede jeg faktisk ikke at det ville smage ret meget igennem, men dét gjorde det – på den totalt lækre måde! Dét skal jeg i hvert fald bruge i min juice noget oftere.

Translation: I decided that I will drink fresh juice every single day this month, so I’m trying a lot of new combinations and adding vegetables that I’m not that used to. This greenie consists of celery, cucumber, lemon, ginger, apple, romaine lettuce, parsley and zucchini. I actually never tried juicing romaine lettuce but I found out that I really love the taste of it in my juice!

   

5 kommentarer

WRITE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Omnomnom-Ombar chokolade