Effektiv hjemmetræning uden redskaber

program-til-hjemmetraening-uden-redskaber-hiit-1-2

program-til-hjemmetraening-uden-redskaber-hiit-1

effektiv-hjemmetraening-uden-redskaber

Dagens træning blev klaret hjemme på mit stuegulv. Det tog kun 30 minutter, indebar ingen redskaber, men krævede at jeg måtte hænge min måtte til tørre fordi den var smurt ind i sved. Hårdt og kort!

Jeg er faktisk ret glad for at træne derhjemme (selvom jeg kun har ganske få kvadratmeter at bevæge mig på). Især her i januar hvor alle mennesker er i fitnesscentret hvor jeg i forvejen bruger meget tid i forbindelse med min undervisning. Så er det altså rart at kunne klare det hjemme på stuegulvet en gang imellem. Jeg foretrækker ikke noget frem for det andet, men muligheden for afvekslingen sætter jeg bare stor pris på. Og hjemmetræning kan sagtens være effektiv – også selvom det ikke indebærer nogen redskaber overhovedet.

Min hjemmetræning består ofte af enten BODYFLOW, CXWORX eller GRIT Cardio, som er 3 koncepter jeg underviser i og har en masse musik og videomateriale til. Det giver mig også rigtigt meget inspiration til at sammensætte mine egne programmer. Derudover er jeg stor fan af YouTube hvor jeg primært finder programmer til yoga og HIIT.

Hvis du også kan lide hjemmetræning, kan jeg anbefale følgende kanaler:

Kunne I være interesseret i at se nogle af mine egne programmer som jeg bruger til hjemmetræning? Det kunne måske være det skub jeg mangler til at komme ordentligt i gang med at producere mere videomateriale 😉

Christine_bottom_2

11 Replies to “Effektiv hjemmetræning uden redskaber”

 1. Det ville være SÅ spændende at se dine egne programmer :-)

  1. Christine Bonde says: Svar

   Yaaay! Jeg må vist bare se at finde ud af i hvilket format jeg skal dele dem 😃

 2. Gustavo Woltmann says: Svar

  Jeg er også stor fan af hjemmetræning. Så sparer man en del penge :)

  Gustavo Woltmann

  1. Christine Bonde says: Svar

   Nemlig. Man behøver ikke nødvendigvis bruge penge på at være medlem af et træningscenter i hvert fald ☺️

 3. Ja, det kunne være super at se din hjemmetræning! Jeg plejer gerne (ok, prøver..) at gøre det, når jeg besøger mine forældre. Jeg er virkelig ikke god til hjemmetræning, så det kunne være rart at få et indblik :-)

  1. Christine Bonde says: Svar

   Fedt, tak for svar, Michelle! Det er nemlig også dejligt med et hjemmetræningsprogram når man ikke lige er i sine vante omgivelser 😃

 4. Ja dak! :D

  1. Christine Bonde says: Svar

   Noteret 😉

 5. Meget gerne!!

 6. Ja det ville være fedt!

 7. meget gerne :-)

Skriv et svar