Detoxing og vægttab

_MG_9993

_MG_9994

Er det ikke de to primære årsager til at man vælger at gå på en juicekur? 

Jeg har aldrig været fan af juicekure. Jeg får en lille smule ondt i øjnene hver gang jeg ser ordet detox, og et vægttab i forbindelse med en juicekur er efter min mening ikke ret meget andet end et quick fix. Det kan i nogle tilfælde være en kickstarter for motivationen, men der er meget langt dérfra og til et sundt, vedvarende vægttab.

Så er dét ligesom på plads.

Derfor virker det måske paradoksalt at jeg i går aftes hentede denne (megatunge) pose med 21 flasker juice som bliver det eneste jeg kommer til at indtage de næste tre dage. Juicerne er en gave fra Slowjuice Copenhagen der netop har lanceret en helt ny variant af Grøn Cleanse som jeg har fået lov at smage som en af de allerførste.

Jeg troede aldrig jeg skulle sige det her, men jeg går altså på en 3-dages juicekur. But why?

I hvert fald ikke for detoxing og vægttab.

Først og fremmest har jeg nysgerrigt fulgt med på sidelinjen når teamet bag Slowjuice Copenhagen har teaset om deres nye juicevarianter. Jeg elsker grøn juice og juicer også en hel del selv, men kunne godt bruge lidt inspiration til smagssammensætningerne. Jeg er især meget spændt på den nye variant med spirulina og tang. Der skal meget til før at jeg synes noget smager for grønt og sundt, men dén her kombination gør mig alligevel lidt nervøs, og jeg er faktisk ikke sikker på jeg kommer til at nyde den.

En anden, og måske lidt underlig eller overraskende, grund er at jeg så en perfekt mulighed for at slippe for at tænke på mad. I ved jeg elsker mad – at lave den, dele den, spise den, fotografere den – men jeg glæder mig virkelig til ikke at skulle handle ind og finde ud af hvad mit næste måltid skal bestå af. Jeg kan ligesom fralægge mig ansvaret lidt de kommende 3 dage 😜

En sidste ting er at jeg egentlig bare gerne vil prøve mig selv af. Jeg vil gerne prøve at udfordre mig selv og sætte min selvdisciplin på prøve. Og det her bliver møghamrende udfordrende for mig på mange måder.

Nu vil jeg åbne den første juice og kaste mig ud i dag 1. Jeg har tænkt mig at give jer en opdatering hver dag så stay tuned.

Christine_bottom_2

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Jeg har det på præcis samme måde som dig, når det kommer til juicekure og detox (åååhhh, bare ordet gør mig træt). Men for at man virkelig kan tillade sig at hate noget, mener jeg også, at man skal have afprøvet det selv. Så held og lykke! Jeg vil følge med på sidelinjen ;-)

    • Præcis! Og det var faktisk en pointe jeg glemte at få med. Netop det her med at man ikke rigtigt kan tillade sig at kritisere noget før man har sat sig ordentligt ind i det (hvilket i nogle tilfælde betyder at man er nødt til at afprøve det) 😃

  • Forsinket held og lykke.
    For mig er det en dealbreaker, at man ikke må træne under en detox, og da jegber trænings afhængig, så røg detoxen.

    • Hehe, tak ☺️ Man kan sagtens træne under en juicekur som denne, men der er sandsynligvis nogen som vil føle at de ikke har den samme energi til det som de plejer. Men hvis det er enten/eller, synes jeg da også man skal prioritere træning over detox 😉