Sommerens pæneste yogatøj

sommerens-paeneste-yogatoej

Mørkeblå tights (link) — BH med kaktusprint (link) — Mørkeblå BH (link) — Lyseblå BH (link) — Koralrød BH (link) — Tights med kaktusprint (link)  — Sort BH (link

Jeg har pt. den vildeste lyst til at købe nyt yogatøj og opgradere hele min garderobe så den bliver lidt mere sommeragtig. Jeg bebrejder min tur til New York for at have vækket min shoppelyst. Faktisk købte jeg næsten ingenting da jeg var derovre, og det meste var sort, så jeg synes godt jeg kan forsvare at give min træningsgarderobe et friskt pust. Især nu hvor sommeren (igen) ser ud til at have forladt os for en stund. Lidt kulør på tøjet er da en udmærket kompensation tænker jeg.

Egentlig bryder jeg mig virkelig ikke om, når yogatøj (eller træningstøj generelt) bliver alt for spraglet. For et par år tilbage lærte jeg dog at det er okay med både print og farve på mine tights, og nu er det slet ikke så farligt længere. Jeg er i hvert fald fuldstændig forelsket i sættet med kaktusprint fra collagen. Det skriger bare sommer, og jeg bliver simpelthen glad i låget af at kigge på det. Til gengæld er jeg også helt vild med den smukke og helt enkle, sorte BH. Ryggen på den lyseblå BH er også bare virkelig fin… Jeg kan godt mærke hvor det her fører hen.

Hvad siger I? Har I også lyst til farve og print når de kommer til sommerens yogatøj?Christine_bottom_2

4 Replies to “Sommerens pæneste yogatøj”

 1. Den lyseblå bh er super fin!

  1. Christine Bonde says: Svar

   Jeg er også ret forelsket :-)

 2. Jeg var i Berlin i weekenden, hvor jeg helt tilfældigt faldt over en Lululemon-butik. Efter at have læst dine lovprisninger af mærket, kunne jeg ikke dy mig, så farvel til 400 € :O Men jeg kunne simpelthen ikke få mig selv til at tage de fantastiske tights af, så de måtte med hjem! Den lyseblå bh forelskede jeg mig også i med det samme, men den passede mig ikke – fandt dog en anden med lidt mere støtte og en lignende ryg, som røg med hjem.

  Så bare lige et lille tip, hvis man skulle befinde sig i Berlin engang :-)

  1. Christine Bonde says: Svar

   Haha, I know! Der er virkelig ét eller andet med Lululemon. Præcis som du siger har man bare ikke lyst til at tage tøjet af igen. Det var faktisk også det første min kæreste sagde da han havde prøvet det, og han har i øvrigt gået i det lige siden vi kom hjem fra NY 😄 Tak for tip, Johanne!

Skriv et svar