Kød eller ej?

Den økologiske uge / uge 35

Den Økologiske Uge

Fra i morgen og indtil på søndag bliver økologien fejret rundt omkring i hele Danmark med kampagnen Den Økologisk Uge. Som det fremgår af mit seneste indlæg går jeg meget op i økologi, mere end nogensinde før, og jeg synes det er et fantastisk initiativ at dedikere en hel uge til at sætte fokus på økologien. Det skulle efter sigende være den største kampagne for økologi nogensinde, og det er selvfølgelig noget jeg vil bakke op om og hjælpe med at skabe opmærksomhed omkring. For at finde ud af hvad det hele egentlig går ud på kan man besøge den officielle hjemmeside (den-okologiske-uge.dk), deres Facebook-side (Den Økologiske Uge) eller Instagram-profil (@okougen).

Den Økologiske Uge

Jeg har selv planer om at besøge Jægergårdsgade i Aarhus, og derudover har jeg overvejet om jeg skulle give mig selv en lille udfordring. Mon jeg kan købe 100% økologisk hele ugen? Jeg vil i hvert fald gøre alt hvad jeg kan og være endnu mere opmærksom på det. Jeg har i øvrigt på fornemmelsen at der vil være lidt #økohashtagspam på Instagram 😉 Skal I være med?

Translation: Here in Denmark, week 35 has been dedicated to celebrate ecology and I think it’s such a lovely initiative. I will challenge myself and try to buy even more organic produce the whole week and raise awareness on my Instagram profile. 

   

NO COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kød eller ej?