Contact

Hvis du har spørgsmål, forslag eller ideer til et eventuelt samarbejde, er du meget velkommen til at kontakte mig via christinebonde@hotmail.com.

If you have any kinds of questions, suggestions or ideas about collaboration, please feel free to send an e-mail to: christinebonde@hotmail.com.

 

9 Replies to “Contact”

 1. Hej Christine.
  Jeg er meget interesseret i bodyflow, da jeg dyrkede det under et ophold i London. Ved du om det er muligt at købe dvderne til privat brug, så man kan træne hjemme?
  På forhånd tak.
  – kristina

  1. Christine Bonde says: Svar

   Hej Kristina! Det er jeg ret sikker på at man ikke kan. Er der ikke et center i nærheden af dig som har holdet? :-)

 2. Hej! :)
  Jeg har længe gået med tanken om at købe en blender, da jeg er træt af at bruge en mini foodprocessor til mine smoothies. Jeg har (selvfølgelig) ikke råd til det helt store som Vitamix, men i stedet haft kig på bl.a. denne http://www.inspiration.dk/produkt/344087/obhnordica-pro-mix-blender . Problemet er bare, at jeg simpelthen ikke har nogen anelse efter, hvilke specifikationer, jeg skal kigge efter; så derfor ville jeg lige høre, om du kunne hjælpe :-) Du lader nemlig til at have en smule viden inden for dette område.

  Mvh Laura

 3. Hej.

  Jeg prøvede at skrive en mail til dig, men outlook siger at din email ikke eksistere. Har du fået ny mail, i så fald vil jeg da rigtig gerne lige have den.

  1. Christine Bonde says: Svar

   Hej Cecilie.
   Det lyder mærkeligt. Min mail er stadig den samme 😊

 4. Kære Christine:-)Jeg bagte macarons igår, lækre. Men nu står jeg så m en halv lukket sprøjte pose m færdig lavet kondenseret mælk. ca 100 g. Har du mon nogle opskrifter til mig.Pfh takker:-) De bedste hilsner Skabs bageren

  1. Christine Bonde says: Svar

   Hvor lyder det lækkert, Marlene! Dem har jeg stadig til gode at prøve at lave selv ☺️
   Jeg må indrømme at jeg nok ikke kan hjælpe dig med den kondenserede mælk, da jeg faktisk aldrig har prøvet at bruge det selv. Hvis jeg var dig ville jeg nok kigge hos valdemarsro.dk og leder efter en opskrift 😄

 5. Hej Christine :)

  Jeg er meget interesseret i selv at tage uddannelse til Strala Guide og vil gerne høre hvorhenne i NY du tager den, og om du har lyst til at oplyse, hvad den koster?
  Kærligst Siri Hedevang

  1. Christine Bonde says: Svar

   Hej Siri!
   De afholder flere forskellige uddannelser rundt om i verden. Du kan finde alle oplysningerne på stralayoga.com :-)

Skriv et svar