TO DO-liste for september

Chiagrød med bærcreme

Opskrift: chiagrød med bærcreme

Opskrift: chiagrød med bærcreme

Opskrift: chiagrød med bærcreme

Dessert eller ret så overdådig morgenmad?

Da jeg besøgte mine forældre i weekenden, lavede jeg denne luksuriøse chiagrød med bærcreme som egentlig var tænkt som morgenmad. Jeg serverede den for min far, og at drømme ud fra hans meget veltilfredse smaskelyde tror jeg snildt han kunne have spist den som dessert også. Smagen minder mig utroligt meget om den der snurretop-is med tyggegummi i bunden (hvad filan er det nu den hedder?) som jeg elskede at få fra Hjem-IS-bilen som barn. Kan I huske den?

Opskrift på chiagrød med bærcreme

Ingredienser til 2 portioner:

  • 1 portion chiagrød
  • 2 små frosne bananer
  • 1 stor håndfuld frosne bær (jeg brugte blåbær)
  • Lidt vaniljepulver
  • Toppings (jeg brugte friske hindbær og hampefrøskaller)

Fremgangsmåde:

  • Blend bananer og bær sammen med vaniljepulver til en ensartet masse. Tilsæt evt. lidt væske, men ikke så meget at konsistensen bliver for flydende.
  • Kom chiagrøden i et glas efterfulgt af en klat bærcreme og dine yndlingstoppings.

Christine_bottom_2

   

4 kommentarer

WRITE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TO DO-liste for september