Bounty med hindbærsmag #2

Hjemmelavet Bounty hindbær sukkerfri kokoskugler christinebonde blogHjemmelavet Bounty hindbær sukkerfri kokoskugler christinebonde blog Kan I huske mine Bountybarer med hindbærsmag? Måske er der nogle af jer der afprøvede dem? Jeg har guffet rigtigt mange af dem siden jeg lavede indlægget, men når jeg bruger en opskrift mange gange, ender det altid med at jeg ændrer nogle ting undervejs. Denne gang resulterede det i at mine Bountybarer blev til disse Bountykugler som smager mindst lige så godt men som er meget nemmere (og mindre tidskrævende) at lave.

100 g kokosrasp
1 spsk kokosolie
2 spsk kokosfløde
1 tsk vaniljepulver
2 spsk tørret hindbær
En plade 92% chokolade (eller den du foretrækker)

Bland kokosrasp, kokosolie, kokosfløde og vaniljepulver sammen i en stor skål til en fast, sammenhængende masse. Ælt herefter de 2 spsk tørrede hindbær ind i massen. Tril små kugler af massen og stil dem på køl i ca. en halv time. Smelt chokoladen og overtræk kuglerne. Pynt fx med frysetørret hindbær som jeg har gjort, eller prøv måske med kokosrasp, rå kakao eller lignende. As simple as that!

Translation: Maybe some of you remember my Bounty bars with raspberry flavor? I changed the recipe a bit so that I ended up with these Bounty balls that taste just as delicious but are a lot easier and less time consuming to make. Win! 

FacebookTwitterGoogle+PinterestTumblrEmail

4 Thoughts on “Bounty med hindbærsmag #2

 1. @metteole on juli 14, 2014 at 10:10 pm said:

  Jeg har faktisk selv lige forsøgt at lave en lignende opskrift – brugte de samme ingredienser, dog havde jeg købt en forkert kokosmælk (så den ikke kunne skille i fløde og vand) så jeg endte med at tilsætte vaniljeproteinpulver til dem for at gøre dem mere faste, og så overtrak jeg dem med 80 % chokolade og dryssede med frysetørrede hindbær ligesom dig, og de blev virkelig gode! :-) Jeg skal helt sikkert prøve din opskrift næste gang (og god ide at trille dem til kugler i stedet for barrer!) :-)

  Hvis du har lyst til at se mit resultat ligger de på min instagram :-)

  //@metteole

 2. It looks so good Christine. I bet that it is also very tasty!

  Best regards,
  Mila

 3. Marianne on juli 21, 2014 at 1:32 pm said:

  Hvor får jeg kokosfløde og kokosrasp henne?
  De lyder lækre! :)

  • Christine Bonde on juli 21, 2014 at 10:20 pm said:

   Kokosfløde er bare den faste del af kokosmælken :-) Du kan få det hele i fx Kvickly eller Føtex eller en helsekostbutik.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Post Navigation