Bananpandekager med blåbær

 


Så er der pandekager! Det er nok nogle af de nemmeste pandekager jeg nogensinde har lavet.
Ingredienser (til ca. 4 personer):
  • 3 bananer
  • 6 æg
  • 100 g kokosmel
  • 1 spsk kanel
  • 200-300 g frosne blåbær
  • Kokosolie til at stege i (eller hvad du plejer at bruge)

Kom alle ingredienserne i en blender eller foodprocessor og kør dem rundt indtil massen er homogen. Vend herefter de frosne blåbær forsigtigt i dejen. Steg pandekagerne som små klatkager på panden på middel varme i få minutter.

Jeg har for nylig fået en blinispande af min mor, og den er altså bare perfekt til det her formål! Desuden har jeg fundet ud af at kokosolie ikke kun er godt til at stege “søde sager” i, men faktisk også til alt andet. Første gang jeg brugte det til at stege kylling i var jeg godt nok lidt skeptisk eftersom der duftede af kokos i hele lejligheden, men kødet kom slet ikke til at smage af det, så nu bruger jeg næsten aldrig andet.

Pandekagerne skal helst ende med at være noget tykkere end almindelige pandekager, for ellers er de næsten ikke til at vende. Det er næsten heller ikke til at undgå at de bliver ret mørke i det. Vi plejer at servere dem med blendet hindbær eller jordbær og evt. noget vaniljeis. Mmmmh!

2 Replies to “Bananpandekager med blåbær”

  1. årh det ser godt ud! fedt billede der hvor man lige kan se "røgen" stige op :)

  2. Tusind tak! De smager også mindst lige så godt som de ser ud :-)

Skriv et svar