Mine næste helsekøb #1

At spise is til alle måltider

Vegan banana chocolate icecream - Christine Bonde blogDet var oplagt at spise den som dessert. Og jeg var solgt.
Ville den også fungere som snack? Indeed.
Hvad så med morgenmad? No problem!

Jeg har ikke fået den til aftensmad endnu, men det er kun et spørgsmål om tid før det sker. Jeg er så vild med den her is at jeg kan spise den til hvilket som helst af dagens måltider. Den er lækker, mættende og lynhurtig at lave. Jeg har før lavet chokoladeis med banan og peanutbutter, men denne her nupper førstepladsen.

Til 1 portion:

1 stor, frossen banan (den skal være meget moden)
1 spsk mandelsmør
½ dl mandelmælk (kokosmælk er også virkelig godt)
2 spsk rå kakao
2 Medjool dadler
½ tsk kanel
Chokoladestykker til topping (jeg brugte 100%)

Blend alle ingredienserne sammen i en foodprocessor og server isen med grofthakket chokolade på toppen. Voilà! Bananen skal selvfølgelig fryses på forhånd. Et lille tip er først og fremmest at fryse bananen uden skræl, så man ikke skal stå og bøvle med at få den af, når den er frossen. Derudover vil jeg anbefale at mase bananen helt flad inde i fryseposen (se HER hvordan) da det gør det nemmere at brække den i stykker, når den skal i foodprocessoren.

Translation: This ice cream is absolutely delicious, very satisfying, and so easy to make. I love it so much that I eat it for dessert, as a snack, and even for breakfast. I wonder when I’m gonna have it for dinner…

   

4 kommentarer

WRITE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine næste helsekøb #1