ABOUT

JEG ER bachelor i Global Nutrition and Health fra januar 2016, certificeret personlig træner og instruktør i TRX Suspension Training samt tre koncepter fra Les Mills; BODYFLOW, CXWORX og GRIT. Jeg har en stor kærlighed til yoga som hele tiden udvikler sig, og som minder mig om hvor vigtig synergien mellem fysisk, mentalt og følelsesmæssigt velvære er. Jeg forsøger at være aktiv og bevæge mig så meget og så alsidigt i løbet af en dag for at give min krop de bedste forudsætninger for at være smertefri og velfungerende.

JEG ELSKER mad – at lave den, spise den, opleve den, opdage den, studere den, fotografere den, dele den, anmelde den, you name it. Økologi står mit hjerte meget nært, og jeg kæmper for at det bliver reglen snarere end undtagelsen. Jeg tror på at vi gør vores krop en stor tjeneste ved at spise mad der er så tæt på sin oprindelige tilstand som muligt men samtidig let for fordøjelsen. Jeg er ret optaget af de gamle, traditionelle måder at tilberede mad på i kombination med de mere moderne metoder i bedste “best of both worlds”-stil. Jeg følger ikke nogen bestemt kostretning, men spiser primært plantebaseret og går meget op i at få så næringsrig, naturlig og ikke mindst tilfredsstillende en kost som muligt.

I KRAFT AF mit arbejde og min uddannelse fylder mad, velvære og bevægelse meget i min hverdag, hvilket vil skinne igennem her på bloggen. Jeg blogger om det jeg brænder for, det der gør mig nysgerrig, det jeg undrer mig over, det der gør mig glad, det der motiverer mig, det der gør mig skeptisk, det der vækker min indre nørd og alt der imellem. Min livsstil. Jeg blogger fordi jeg synes det er et spændende medie at kommunikere i gennem og fordi den giver mig taletid på en helt unik måde. At få sat ord på tanker, overvejelser og ideer i et blogindlæg er for mig utroligt givende, og jeg håber at mine indlæg også vil kunne sætte gang i nogle tanker hos den der læser dem.

YDELSER

MADFOTOGRAFI OG -STYLING

Jeg tilbyder hjælp til fotografering og styling af mad.

TRÆNING

Jeg tilbyder personlig træning samt coaching og vejledning i kost i YO Studios på Islands Brygge.

ETIK

OPHAVSRET

Alle billeder på christinebonde.dk er mine egne medmindre andet er angivet. De er beskyttet af loven om ophavsret og må ikke bruges uden min tilladelse. Hvis du ønsker at låne et eller flere af mine billeder eller andet indhold på bloggen, forventer jeg som minimum en henvisning. Kontakt mig gerne hvis du er interesseret i at lave en speciel aftale der passer til omfanget af brugen.

SPONSOREREDE INDLÆG + AFFILIATE

I sponsorerede indlæg vil jeg altid udtrykke min 100% ærlige mening, og det vil altid fremgå om indlægget er sponsoreret på den ene eller anden måde. Det er vigtigt for mig at understrege, at jeg udelukkende takker ja til sponsorerede indlæg eller gratis produkter som har relevans for mig selv, min blog og mine læsere. Nogle af mine indlæg vil indeholde affiliatelinks, hvilket også vil fremgå tydeligt. Køber du noget via et affiliatelink, får jeg en meget lille kommission, mens din købspris vil være fuldstændig uændret.

KOMMENTARER

Jeg forventer at kommentarer bliver skrevet i en ordentlig tone.
Jeg bestræber mig på at besvare alle spørgsmål i kommentarfeltet.