Lovechock - love at first bite!

8 fra H&M

8 fra h&m christinebonde

1 – yogabukser, 2 – fleecetrøje, 3 – sports-bh, 4 – funktionstights, 5 – funktionstights, 6 – funktionstop, 7 – funktionstrøje, 8 – sports-bh

Har I set at der er kommet nyt træningstøj i H&Ms webshop? Jeg synes faktisk at H&M gør det rigtigt godt med deres træningstøj, og det fylder efterhånden ret meget i min træningsgarderobe. Jeg har allerede de lange og de trekvartlange tights fra collagen, men de er simpelthen så gode at jeg godt kunne finde på at købe et ekstra par af hver. Toppen og den lyselilla trøje frister mig dog også ret meget… Er I også vilde med H&Ms træningstøj?

Translation: H&M just got some great new workout clothes that you can find online.

   

9 kommentarer

 • Sofie

  Er virkelig glad for deres træningstøj, det er perfekt når man gerne vil se godt ud mens man træner, men ikke liiiige har penge til et helt Nike/Adidas outfit.
  Er helt vild med sports bh’en jeg har (ala nr. 3), den har perfekt pasform så det hele bliver siddende hvor det skal!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Jeg er lidt fristet af de der shorts, men jeg har ikke kunnet finde dem i nogle fysiske butikker 🙁 jeg aner ikke hvilken størrelse jeg skal have, så det kan jo blive en andeles besværligt. Hvordan er din erfaring med størrelsen på underdelene?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christine Bonde

   Jeg har faktisk aldrig købt shorts i H&M, men de trekvartlange tights har jeg i XS og de lange i S. Generelt synes jeg i hvert fald ikke tøjet er småt i størrelsen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Milla

  Jeg er faktisk ganske pjattet med H&Ms sportstøj og jeg har virkelig fået tanket op derfra i denne omgang 🙂 Jeg købte det hele i butikken, da jeg var lidt i tvivl om det skulle være M eller L i top og min eneste klage er nok, at udvalget i butikkerne er så ringe. Altså meget få ting findes i de fysiske butikker i forhold til nettet. Men nå, nu ved jeg at jeg (pt) er en M og jeg har købt 3 forskellige farver af samme brydertop, som jeg synes er helt genial 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christine Bonde

   Jeg er helt enig med dig i at udvalget sjældent er super godt i de fysiske butikker – desværre 🙁 men hvis man ved hvilken størrelse man skal have er det jo ikke noget problem. Jeg ved i hvert fald at jeg kommer til at shoppe lidt fra deres hjemmeside 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har aldrig ejet noget af deres sportstøj, men du er ikke den første der taler positivt om det, så måske jeg burde overveje det næste gang, jeg skal investere i nyt træningstøj? Det er jo yderst prisvenligt! .D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christine Bonde

   Har du ikke? 😀 Så synes jeg helt klart du skal give det en chance. Priserne er fine, og så synes jeg at pasformen er rigtigt god. Måske holder det ikke så længe som eksempelvis Nike, men så kan man til gengæld købe lidt mere så man har noget at skifte imelem 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, hvem sagde det skulle være dyrt det hele? At træne meget bliver hurtigt en dyr affære, så personligt elsker jeg træningstøjet fra H&M og også fra Gina Tricot. Jeg er ikke snobbet når det kommer til mærker og synes faktisk heller ikke der er den store forskel i kvaliteten. Der er naturligvis en forskel, men når man er på SU og vasker meget tøj, så kan man se igennem fingrene ind i mellem 😉

  Så jeg er på “yay” vognen med H&M! 😀

  Anna – http://thewonderwomanwannabe.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christine Bonde

   Gina Tricot er tilsyneladende også begyndt at gøre det godt hvad angår træningstøj, men jeg har faktisk aldrig købt noget derfra. Jeg er i hvert fald meget tilfreds med træningstøj fra H&M, og jeg er helt enig med dig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lovechock - love at first bite!