5 yogafavoritter + New York

5-yogafavoritter-new-york

Apropos gårsdagens indlæg… Jeg skal meget snart ud at rejse igen. Om en måneds tid går turen nemlig til New York hvor jeg skal tage min første yogauddannelse. Det har taget mig lang tid at beslutte hvilken yogauddannelse det skulle være, og det føles på mange måder som om at jeg kaster mig ud i noget der er fuldkommen nyt, men jeg kan mærke at valget er faldet på det helt rigtige. Jeg har i øvrigt heller aldrig været i New York før, så jeg glæder mig virkelig til at opleve byen. Jeg har besluttet mig for at tage nogle ekstra dage derovre, måske en lille uge, inden uddannelsen starter. Både for at få eventuelt jet lag ud af kroppen men selvfølgelig også for at få set lidt når jeg nu er der.

Jeg er virkelig fristet til liiige at købe et par ting eller to til at opgradere min yogagarderobe, men omvendt ved jeg også godt at jeg højst sandsynligt kommer til at shoppe derovre. Jeg er langt fra en af dem der elsker at shoppe amok i en storby, men jeg har allerede en aftale med en Lululemon-butik som jeg bare besøge. Kan I anbefale nogle andre butikker med yoga- eller træningstøj?

1  HER  Topshop sweatshirt

2  HER  Sunday Vibes sweatshirt (hvor nice er det statement lige?!)

3  HER  Puma sports-bh

4  HER  Yogasearcher top

5  HER  Hey Honey tights

Christine_bottom_2

Indlægget indeholder reklame-links.

3 Replies to “5 yogafavoritter + New York”

  1. Lorna Jane er et genialt mærke kvalitetsmæssigt – desværre er det dog australsk, så det er ikke lige til at finde overalt i USA endnu :-/ Men hvis du skulle få lyst til lyst til lidt online shopping, ville det måske være en mulighed! :-)

    1. Christine Bonde says: Svar

      Jeg har hørt mange gode ting om det mærke, så måske jeg skulle prøve det af 😃 Kan du anbefale noget særligt derfra? Jeg er jo mere eller mindre altid på udkig efter tights fx 🙈 Ærgerligt de ikke har en butik i NY… Jeg håber sådan at jeg falder over nogle butikker med nogle helt andre mærker end jeg kender til 😄

      1. Deres tights er SÅ lækre! Sådan den gode tykkelse og bløde kvalitet men stadig med god “tightness” og fit, hvis det giver mening, haha.. De har også nogle fede designs i overdele og så har jeg hørt rigtigt mange sige at deres sports-bh’er skulle være gode :-) Håber at du finder noget!

Skriv et svar