5 sunde opskrifter med græskar

5 sunde opskrifter med græskar

Mangler du et projekt her til weekenden? Gerne et spiseligt et af slagsen? Så var det måske noget at prøve en af de her 5 sunde opskrifter med græskar. Og ja, jeg har muligvis en mindre obsession med lige netop dén grøntsag, men jeg vil så gerne vise jer hvor anvendelig den er. Efter min mening smager græskar i sig selv ikke af specielt meget, men det er måske netop derfor at den kan bruges på så mange måder.

sunde opskrifter med græskar 

 • GRÆSKARPURE (god basisingrediens til mange af efterårets opskrifter)
 • CHAIVAFLER (ret perfekte – ja nærmest obligatoriske – til weekendens brunch)
 • KONFEKTKUGLER (med masser af chokolade og en lille snert af julestemning)
 • GRÆSKARFUDGE (eller græskarkarameller som jeg også har døbt dem)
 • CHEESECAKE (i en vegansk og glutenfri udgave uden raffineret hvidt sukker)

En anden ting der vist også er ganske tydelig er, at jeg arbejder ret meget i det søde køkken lige pt. Og det er jeg i øvrigt slet ikke færdig med – det er jo snart december for filan! Der skal dog også nok komme nogle opskrifter med hvordan græskar kan bruges i det salte køkken, men i øjeblikket er jeg nærmest selv helt fascineret over hvor godt græskar fungerer i det søde køkken. Især butternut er jeg virkelig vild med. Der er bare ét eller andet med den cremede konsistens og den milde smag… Mmmmh!

Hvad er jeres yndlingsmåde at bruge græskar på?

I seem to be quite obsessed with pumpkin at the moment. I guess it’s because I am! Here are five of my favorite healthy recipes that include pumpkin. They are all glutenfree, vegan, and very simple to make. Are you going to try one of them during the weekend?

Christine_bottom_2

4 Replies to “5 sunde opskrifter med græskar”

 1. Jeg er helt tabt i dine græskardelikatesser :-)
  Vaflerne vil jeg lave her til brunch.
  Rigtig god weekend herfra Giveaways i Danmark.

  1. Christine Bonde says: Svar

   Det er jeg SÅ glad for at høre ☺️🙏
   Masser af gode weekend vibes til dig også!

 2. Jeg lavede din cheesecake for et par uger siden. Shiiit den var god 😍👍

  1. Christine Bonde says: Svar

   Åh, hvor gør det mig glad at høre! Tusind tak, Lisa 😘

Skriv et svar