3 opskrifter med en rest af risengrød

3-opskrifter-med-en-rest-af-risengrød

Kender I det, at ens appetit faktisk er skruet i vejret dagen efter et – ja, lad os bare sige det som det er – ædegilde? Man skulle tro at man efter gårsdagens julemad, som man måske har fået liiidt for mange portioner af, ikke havde den store lyst til at spise lige med det samme, men ofte synes jeg det er lige modsat. Og det er jo egentlig heldigt set med stop-madspild-brillerne på, for der er tit en del mad tilbage fra den store aften. Hvis du fx har en rest af risengrød tilbage fra i går, har jeg her tre eksempler på hvordan man kan få den brugt:

3 opskrifter med en rest af risengrød

 

  • JULEKAGE med den lækreste, sprøde chokoladebund og frisk topping.
  • JULEBOLLER med figner, hasselnødder og masser af krydderier.

 

Jeg har det godt nok sådan at jeg trænger til noget helt andet end julemad de efterfølgende dage, men der venter jo som regel noget familietamtam og en julefrokost eller to, så det er ikke helt slut endnu.

Rigtigt glædelig bagjul!

Christine_bottom_2

Skriv et svar